Barnbilstol

Ja nu har vi beställt en ny bilstol till Aurora, inklusive spark & babyskydd, får allt till veckan, mycket skönt! :)
Men jag måste säga att det är en hel jäkla djungel att välja bilstol, man vill ju ha en som är bra men dom flesta är ju bra på sitt vis lixom, hualigen vad jag har letat å läst en massa om 18435545490439 olika barnbilstolar, dess säkerhet och olika tester, lite överdrivet kanske men mina ögon värker av all läsning :D Men nu så kom jag till slut fram till en stol som jag fastna för. Tur de så hon inte vart utan :D hahaha. Denna stol kan man ha från nyfödd till 4 år så det blir kanoners =) Stolen som hon har nu kan hon ju egentligen ha ett tag till, men bara det att våran lilla Princessa tycker om att sitta & se saker, de går inte riktigt i denna stol då dom halvligger. Så hon typ reser sig upp med överkroppen och huvudet för att kunna sitta, så då tyckte vi att det var lika bra att köpa en ny, så måste åka in till pyret i veckan och hämta den. Jag älskar den affären, dom har så mycke fint och superbra service, annat är det på barnens hus, dom suger! Kvittar om pyret kanske e något dyrare, jag betalar gärna för lite service. Därför tycker jag om att handla på ica söder oxå =)


Undra vad som händer i helgen då?
Har inte en susning, det får som vanligt bli en lugn helg med mycke busande med Aurora. På söndag kommer iaf Mange ut med lilla Ella så det blir skoj, va längesen dom va här nu och Ella har blivit så stor så hon har börjat dagis =)


Nä nu säger Darling att vi ska kika på film, bara att göra som han säger :D haha :)

Trevlig helg med sup & svälj !

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jooo tack bilstolar är en jungel =) men vi hitta vår på babyproffsen... har handlat antingen där eller pyret =) bara nappar på barnenshus för klas ska ju ha en napp som ingen annan i stan har än dom - första ggr vi hitta den var på babyland i uppsala =)

2008-08-15 @ 21:37:58
Postat av: Madelene

Babyproffsen glömmer jag alltid bort att dom finns, hehe. Köpte iaf auroras täcke & kudde där :)

2008-08-15 @ 22:27:47
Postat av: Elisabet

Joo men har man bott på söder så tittr man ju på de närmaste stället o babyproffsen o pyret ligger typ lika i priser o så =) o servisen är kanon på båda ställerna.. o de gör ju mycket de med.. när vi leta bilstol var vi ju först in på pyret o de var hur hjälpsamma som helst sen var vi till barnenshus för o se om de hade "vår" färg på vagn men den fanns inte där heller men iaf så när vi fråga om hjälp med stolar.. kom hon lite snabbt sen sa hon: Bara ta en i hyllan o komma till kassan.. Öööh va e de för service?? På de andra ställerna hjälper de en med frågor o allt o sen hämtar de en från lagret eller tar från hyllan.. Ja inge bra servicebetyg på barnens inte... De enda vi brukar kolla på där är saker till hanna som ritblock, målarböcker, pennor mm =)

2008-08-16 @ 10:16:32
Postat av: Elisabet

ah glömde för till de behöver ja ingen hjälp he he

2008-08-16 @ 10:17:11
Postat av: Madelene

Nä dom har skitkass service på barnens hus. Vi åkte dit först och tänkte köpa täcke å kudde till Aurora (innan hon kom), så ställde jag någon fråga, typ vilken kudde som va bäst då det fanns 2-3 st att välja på, hon sa typ ingenting, kudde som kudde.. Då åkte vi därifrån och ned till babyproffsen och där förklarade dom direkt och rekommenderade en kudde, så då köpte vi där med. Jag kommer nog aldrig att sponsra barnens hus på något!!

2008-08-16 @ 19:12:47
Postat av: crazyangel

Jaa de är tragiskt, vad mer kan man säga? Det roliga är att vi sökte på ip.adressen och det är huset/området bakom oss ^^

2008-08-16 @ 20:20:34
URL: http://crazangel.blogg.se/
Postat av: Sabina

Lite grejer ;) pöss påra

2008-08-16 @ 20:30:24
URL: http://sabinaal.blogg,se
Postat av: Sabina

Du har nog ditt svar i ett inlägg nu ;)

2008-08-18 @ 08:47:39
URL: http://sabinaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback