Golv + Badrum

Japp igår la vi golv i båda hallarna, det vart ljust trägolv i båda hallarna, vart skitsnyggt då allting flyter ihop :) Från början så hade vi ju tänkt att lägga klinker i lilla hallen och trägolv i den stora, men tur vi ändrade oss ute i valbo och körde trägolv över hela, för snyggast är det ju när allt flyter ihop, tycker vi =)

Nu kommer vi till den stooora renoveringen, Badrummet!
Kommer nog att bli den drygaste renoveringen oxå, men tur säger jag att vi har toa & dusch nere i källaren.. Det var värre för bror när han renoverade sitt, han vart helt utan toa & dusch i 3 veckor, hehe. Nu ska vi bara bestämma oss hur vi vill ha badrummet, vilket kakel, klinker, badkar eller dusckabin, toalett, handfatsmöbel osv.. Hua Hua, men roligt ska de bli !!
Både jag & micke vill ha duschkabin, men det kommer nog att bli ett badkar när vi diskuterade lite igår. Aurora älskar ju att bada, hon verkligen älskar det. Så det blir nog ett badkar för hennes skull så hon kan fortsätta att bada :) Sen så när hon blivit lite större så kan man då ta bort badkaret å sätta in en duschkabin istället, för då har vi oxå byggt ut relaxrummet och satt dit bubbelbad, så då kan hon bada där, men e dock lite för liten för det nu. Jag vet att jag iaf inte vill ha vitt kakel i badrummet, det liknar för mycke hyresbadrum hos gavlegårdarna, haha :D Nä men jag är faktiskt allergisk mot vitt kakel i hela badrummet, tycker inte om det alls! Inte vita möbler för den delen heller.


Idag kommer pappsen ut, han å jag ska åka in till byggmax och köpa lister, det är de enda som fattas i hallen nu, sen så är dom helt klara ! Sen ska vi även fika lite, som alltid :) Och så vill han såklart träffa Aurora, har han inte gjort det på ett par dagar nu, hehe.


Men nu blir det frukost för den lilla "bestämda" damen, hon e grymt envis för att vara såå liten, men det har hon fått efter mig, säger dom flesta iaf :) Hihihi

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja varför ha vitt när man kan ha färg =)

2008-08-14 @ 14:26:12
Postat av: lotta

väldigt va det går fort frammåt,ni har varit jätteduktiga.själv är jag jätteglad att bara bo i lägenhet nu,inte en massa måsten.men det är ju klart vi är ju lite äldre än er.

klart ni ska ha badkar till aurora,sen vet man väl inte om det kommer en till.

2008-08-14 @ 14:33:06
URL: http://blomlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback