Räkningar

Sådär nu har man betalat månadens alla räkningar, skönt å ha det överstökat.
Fick dock ingen rolig elräkning denna månad, men så äre när man bor i hus.
Då ska man värma upp både hus, vatten samt hushålls el. Så med tanke på det så var den inte så farlig, men är man van med ca 400 kr som man hade när man bodde  i lägenhet så blire lite annat :D
Till nästa vinter ska vi iaf köpa ved, men vi orkade inte riktigt engagera oss i det i år, första året lixom. Man behöver inte ta allt på samma gång, vi har gjort mycket med huset endå för att snart ha bott här i 6 månader. Å det var våran prioritering att få det som vi ville ha det. Nu väntar jag ivrigt på att få börja med julpyntningen, ska bli så mysigt att pynta och speciellt nu när det finns en massa snö ute, till nästa vinter så blir det en ljus slinga med olika färger i äppelträdet, men inget som vi tänker fixa första året.


Snart vaknar nog lilla damen från sin tupplur och då ska vi ut och åka pulka!
Passa på nu medan det e uppehåll med snö å storm och hon e på bättringsvägen med förkylningen, är endast lite snorig bara, blir så förbannad på föräldrar som går till öppnis osv med sjuka barn, fan stanna hemma.

När man skriver om trollen så vakna lilla damen så nu ha rjag inte tid att sitta hära nå mera, hon ropar mamma mamma fårn sängen, så ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu har ja med betalat räkningar .... ont måste

2008-11-26 @ 18:07:24
Postat av: Elisabet

namnet försvann...

2008-11-26 @ 18:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback