Längesen

Ja nu var det längesen som jag bloggade, har haft fullt upp och när man har haft någon tid över så har jag spenderat den på sofflocket :) Men här mina kära läsare så kommer det lite uppdatering.

Jag tänkte börja med att tala om att Aurora kryper för fullt, det gjorde hon från den 1 oktober så har krypit 1 vecka, hihi. Det ser sååå sött ut, dock lite trist att vi har så hala golv överallt, blir ju så när det är trä. Så hon kryper allra bäst på mattorna och där går det undan, när vi kommer till golven så blir det att slira lite :) Sen så säger hon mamma & pappa och man smälter varje gång, finns inget mer underbart än att höra henne säga mamma & pappa!

Badrummet går det väldigt segt med, sen tycker man väl det oxå när man helst ville ha de renoverat igår. Men dom har semester denna vecka så nästa vecka börjar det nog att hända lite saker. Bara dom börjar att riva ut skiten så kommer det ju att gå undan, så hoppas dom har tid att börja snart :)

Bilen går det oxå lite segt med, men nu börjar det även att hända lite grejjer där, har äntligen hittat en motor, i huddinge. Så det blir ev att vi köper den. Den hade gått minst och nyast årsmodell. Så får se om grabbarna åker ned och hämtar den i veckan eller om vi ska låta dom skicka hit den, det skulle kosta 200 kr mer och det kan det ju vara värt för att slippa åka ned och hämta den själv.

Nu är vi iaf i full gång med att fixa iornding i källaren med, var egentligen meningen att vi skulle börja med det efter badrummet, men det kliar i fingrarna på micke så han ska nog åka til byggmax i veckan och köpa allt som behövs. Så blir det att fixa den andra gilestugan. Det är just nu bara ett betongrum så lär upp med väggar, isolering, golv och ja precis allt. Snyggt kommer det bli när det e färdigt. Då har vi en gillestuga med biljardbord & barbord samt så ska micke bygga in sin bilbana i väggen, så man lixom bara fäller ut en "lucka" eller vad man ska säga. Då tar det mindre plats och så kan man gömma den. Sen vår nuvarande gillestuga blir ju ett mysrum med soffa å bord å så har vi alla filmer där samt alla tv-spel. Kommer bli kanon!


Det var nog all uppdatering som jag hade just nu, å den räcker säkert till :D hehe.

Tjillevippen!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

nu har ja hittat en lång tröja :) visst är det härligt o höra de säga mamma o pappa o klas ropar även på hanna :) sen har han lite mera ord med.. fin sida =)

2008-10-08 @ 18:38:59
Postat av: Marie

Jag tror nog att du lät Micke åka själv till Huddinge och du stannade hemma med flit...Bara för att jag jobbar där =))

2008-10-09 @ 18:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback