Fredag

Då var det återigen helg, skönt! Inte för att det förändrar min vardag så mycket, men andra folk är lediga och då kan man umgås lite. Så imorrn ska vi på "kalas". Tezzan fyller gammal så vi ska dit och gratta :) Måste svänga förbi stan innan först bara och köpa en present, för de har jag inte gjort ännu eftersom jag varit dålig i 2 dagar nu. Men idag är jag mycket mycket bättre, mår riktigt bra nu faktiskt, superskönt! Får dock fortsätta med att tömma bröstet var 3e timme helgen ut, så jag e säker på att mjölkstockningen har gett sig. Men jag mår bra och är inte alls röd eller svullen på tutten nå mera :) Håller så länge på att sluta å amma på det andra bröstet, får se hur det går, ingen dans att sluta direkt, hehe.

Kvällen har mestadels spenderats hos Rob & Jenny. Micke gick över dit för att hjälpa rob lite i källaren, jag gick dit 1 timme senare då Aurora vaknat och fått mat, pratade med jenny och det var trevligt, så kul att Aurora ska få en kusin, blir hennes första kusin dessutom :) Dom åkte sedan in till stan och hämtade mat och jag nattade lilltösen, så nu sover hon gott och vi är mätta å belåtna. Jag åt nuggets och sallad från max, älskar deras nuggets, mums mums!

Idag var vi på bvc, var ju 4 veckor sen sist. Så vi tog en promenad dit med Emma & Peter.
Aurora hade inte gått upp något alls typ, hela 80 gram på 4 veckor.. Så nu vägde hon 8220 gram och någon exakt längd fick vi aldrig då lilltösen tvärvägra att ligga ned å still, så 72 cm och frågetecken vart det.


Nä nu ska jag spela lite poker innan det blir sängen.

Trevlig Helg!


Kommentarer
Postat av: johanna

Ida väger ca 7800 och är 66,2 cm.

Så roran är större.. så ingen fara med allt..

Hon är ju större än Ida.

Kram

2008-09-13 @ 10:41:59
Postat av: Madelene

Johanna ~ Jo hon är ju äldre oxå så :)

2008-09-13 @ 11:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback