Bakat

Idag har vi bakat pepparkakor med Aurora!
Hon tycker mer om att äta degen än kakorna ;) Men jag håller faktiskt med, degen är ju såå mycket godare men äter man för mycket så får man ju ont i magen och bor på toa sen, laxeringsmedel :D
Sen så dekorerade vi dom även med glasyr & non stop. Trodde hon skulle vilja äta non stop men nix, hon var inte ett dugg intresserad utav det, var roligare att ha på glasyr och non stop på kakorna, tur de :)
Bilder kommer inom kort, batteriet till kameran sitter just nu på laddning då det dog under tiden vi baka och jag knäppte kort, tur jag fick en 5-6 st bilder iaf :)


Det har gått bra på jobbet idag, dagen har dock gått sjukt fort. Kanske för man haft och göra hela tiden och det älskar jag, vill ha många bollar i luften på samma gång så hjärnan får tänka lite ;D

Nu längtar jag till den 10e då vi har julfest, efter den så blir det nog utgång med några st och det set jag fram emot :) Tänkte lura med Tezzan ut oxå så man får festa med henne oxå, tänkte ta 2 flugor i samma smäll! Tänkte antingen våldgästa Tezzan eller Mamma på natten så man slipper jaga skjuts hem mitt i natten en vardag dessutom, finns nog ingen som kan skjutsa då och buss är inte ens att tänka på.
Så får sova hos någon :D Det löser sig.
Längtar som fasiken iaf =)



N nu ska jag plocka undan i köket och hänga lite tvätt, sen kolla på tv med mannen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback