Stackars jag

Här sitter man och tycker synd om sig själv för att man har f-cking ont i magen!!
Det bara kom som en bomb för en liten stund sen, undra varför?
Nyss varit på toa men lika ont iaf :(

Fick dessutom svårt att andas för snart 2 timmar sen oxå. Antagligen för att badrums dörren måste stå öppen så det kommer in värme där, annars så fäster inte limmet till tätskicktet som grannen håller på med för fullt att lägga nu i helgen. Han tog golvmattan idag så i morgon tar han väggen sen är tät skicktet lagt!
Då ska vi bara kakla & läggaer klinker så är det helt färdigt!
Så himla skönt ska det bli med nytt & fräsch badrum och vad lycklig Aurora ska bli som får bada i stort badkar här uppe, slipper hon sin lilla blå badbalja som hon haft sen hon var bebis hehe.
Dessutom så kan man bada med henne, det ska bli kul!
Hon älskar verkligen att bada och grinar varje gång man ska ta upp henne, trots att hon kan ha badat såhär 45 minuter, skriker å grinar bada mera mera mera mera! sötnosen.

Jisses vad kallt det varit, men nu är det "bara" 6 minus ute och det tackar vi för. Nu känns det ju nästan varmt ute jämfört med tidigare idag och igår. Hoppas det håller sig så då vi ska till furuvik i morgon efter jag slutat jobbet!


Nu tok eldar jag för fullt så man ska gå och sova snart och så är det varmt å gött i morgon när man vaknar.
Visst är det bastu nu i vardagsrummet och man knappt kan vara här, men de ska hålla sig hela natten så då får man stå ut så. Vi ha rju värmepumpen som går igång vid den temperatur som vi ställt in den på.
Men ju mer man eldar ju billigare blir det ;)

Go`Natt!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Skulle bli mildre till jul :)

Skönt de för de räcker med max -10 :D



Kram

2009-12-20 @ 07:58:05
Postat av: Elin {Mamma till ängeln Meja och gravid}

Tack :) Nja det tog 3½ dygn med Meja, men eftersom att allt har startat två gånger tidigare den här gången så tror dom att det kommer gå rätt så fort :) Det är iaf vad alla hoppas på. Ja och så fort det bara går så kommer det komma upp bilder på honom ;D

2009-12-20 @ 21:27:54
URL: http://pruppen1987.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja man tycker de e konstigt o väldigt sammanträffande.. o inte så de blir något o försvara sig heller.. så då är det nog så.. man kanske skulle berätta för folk vem de e o vad de gäller...

2009-12-21 @ 10:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback