1 års kontroll

Ja idag ska vi på 1 års kontroll samt så ska hon få den 3e vaccinationen, fy fan säger jag.
Jag hatar när min baby ska få dessa sprutor, det gör ont i mamma hjärtat!
Ska även bli läkarkontroll och dom har fått tagit dit en läkare från uppsala då vi vägrar att ha barnläkaren som vårdcentralen här ute har. Hon var ju inte så snäll mot Aurora sist så hon rör henne aldrig igen!
På förmiddagen så gick vi ut och åkte pulka! Hon skrattar å skrattar så det är helt underbart att se :)
Vi åkte pulka ned till staffans där vi köpte grädde, för mamma gräddade våfflor till lunch idag. Tänkte att det kanske hon vill äta, alla barn brukar älska våfflor å pannkakor. När hon fick sylt å grädde på våfflan så var dte smarrigt som tusan att äta, bara det att hon var lite för trött att äta så efter några tuggor så grina å grina hon. Så jag gick å natta henne i sängen och somna bums, det var dom våfflorna det, hehe :) Men hon får äta en våffla till när hon vaknat för då är hon säkerligne hungrig. Vi håller nämnligen på för fullt med att få henne att äta lika mat som vi äter, men hon vill såå gärna ha sin burkmat men det får vara slut på dom nu, så vi kämpar på även om det inte e så lätt alla gånger, är en hel del protester om man säger så. Men det går bättre å bättre för var dag och dom små lär sig ju så fort. Hon kan hålla i skeden nu och för dne till munnen, men när den precis kommit till munnen så tippar det mesta ned i haklappen, haha det ser rätt roligt ut innan dom lär sig hur de fungerar :)

Fick papprerna om dagisplatsen idag så ska sätta mig med dom nu och fylla i innan vi ska till bvc.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

ja klas ska med få spruta 18 feb då vi ska på sen 18 mån kontroll.. hua säger ja med

2009-01-20 @ 15:56:19
Postat av: Madelene

Fan ska dom ha en till spruta då med?

2009-01-20 @ 20:21:30
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Marie

Hur gick det med läkarkontrollen??

Kom läkaren från uppsala?? Behandlade han/hon Aurora bättre??

2009-01-20 @ 22:05:58
Postat av: Josefine

Prova med barngaffel :) det äter vilma med. då sitter maten iallafall fast när dom stoppar i munnen :P

2009-01-21 @ 13:52:40
URL: http://hallonmedvingar.blogg.se/
Postat av: Madelene

Marie ~ Dom tog en barnläkare från tierp och han var verkligen duktig och hon sa inte ett pip när han undersökte henne å gav vaccinationen, så han va kanon!

2009-01-21 @ 20:46:36
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Madelene

Josefine ~ Absolut ska jag prova det, lite svårt när det e gröt å yoghurt bara som ska ätas med sked, hehe

2009-01-21 @ 20:47:07
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: carro

Han från Tierp har Emilia alltid haft på läkarkontroll, dom brukar alltid ta in han,eftersom dom inte har nån barnläkare här.

Konstigt med den där tjejen, men läkaren från Tierp brukar ha med sig olika tjejer ibland som går läkarutbildningen, kanske va nån av dom som träffade Aurora.

2009-01-23 @ 19:31:10
Postat av: Madelene

Carro ~ Jo dom har visst en barnläkare här och det är Elisabeth Nordlund som jobbar på hälsocentralen. Det var dit vi gick med Aurora när hon var sjuk och då vart hon illa behandlad av henne. Hon har hand om barnen på bvc iaf, men när hon har fullt upp så tar dom in honom från tierp. Därmed så sa vi till på bvc att vi absolut inte tänker ha henne som barnläkare. Så ligger de till.

2009-01-23 @ 23:46:31
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: carro

Madde- Ok, ja det låter ju logiskt att dom lär ha en här med om man kommer in med barn som är sjuka eller slagit sig. Men läkarkontroller som 6-månader och 1-år osv är det alltid han från Tierp och Uppsala som har hand omFår man fråga vad det var som hände med den där kvinnliga läkaren?

När min lillebror var liten fick han en tandhyhienist som var otrevlig och blev förbannad på han för han inte ville gapa, vilket slutade med att Pappa tog med han därifrån och sa till i receptionen om en annan och att hon inte var lämpad att arbeta med barn.

Barnläkaren från Tierp och Uppsala är iaf trevlig med ett bra bemötande.. :)

2009-01-25 @ 13:37:15
Postat av: carro

Madde- Angående dagis,alla har ju rätt till ett och ett halv år föräldrar ledigt oavsett om man har jobb eller inte, ingen arbetsplats kan begär att man börjar arbeta tidigare.

2009-01-25 @ 14:37:51
URL: http://carroliinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback