Prutta

Prutta med betoning på ett lång uttal på A är vad Aurora precis lärt sig att säga.
I morse så sprang hon omkring och helt plötsligt så stannar hon till och säger prutta för att sedan oxå göra det, efter det så sprang hon vidare igen. Jag skratta så jag fick ont i magen, haha det var så roligt.

Hon har oxå lärt sig att säga tuttar. Så hon kan även peka på hennes eller på mina och säger tuttar. På kvällen innan jag lägger mig så klär jag ju lixom alltid av mig, vid sängen. På morgonen när Aurora vaknar (vaknar alltid i våran säng men somnar i sin) så ger hon mig mina kläder för det är ju lixom dax att kliva upp så fort hon slår upp sina två blå, då ger hon mig bh:n och säger såklart tuttar.. Vilken snäll pappa hon har som har lärt henne att säga tuttar, visst? haha

Om Aurora är piggelino när hon vaknar och tempen är okej så ska vi åka på stan och shoppa med Elisabet, klas & hanna. Jag vill så gärna skriva Elisabet med ett H, men det är nog bara en vana då jag skriver mitt namn med H. Mycket riktigt jag heter lite komiskt nog ElisabetH i andra namn och Aurora likaså :D Min mamma och mormor heter det oxå. Då kommer vi till nästa som är komiskt, Kusin Sabina och hennes mamma Monica heter oxå Elisabeth i andra namn.. Haha hur de kan bli. Min bror sa en rätt så komiskt sak på brölloppet oxå, han heter ju Christer, men i andra namn så heter han nämnligen Mikael & till det komiska så heter ju faktiskt Micke Christer i andra namn :D Så bror sa att det var tur att vi tog hans efternamn och inte vårat, för då har de funnits 2 st i familjen som hetat Christer Mikael Nilsen Mohahah.
Världen är bra liten ibland. Det blev en aning komiskt nu eller så är de bara jag med min sjuka humor som tycker det, må så vara för jag tycker det är komiskt iaf..

Undra om jag kan få in komiskt i fler meningar under dagen?! Jag ska fan prova iaf =) i like it, komiskt :D


Nu vaknar nog damen när som helst så då är det dax att göra henne i ornding och sedan bege oss mot staden, låt hoppas att tempen står still på 37 nånting för jag vill verkligen shoppa idag! Kanske man hittar något fint att ha på sig till resan i morgon med, vem vet? Annars har jag redan bestämt mig för vilka kläder det blir :)

Kram Banan

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja de blir lite små roligt när de blir lite lika namn:) Hoppas du valt varma kläder, verkar inte få något vidare väder. Eftersom de e hemligt lär man ju vara beredd på både och :) Nu tror jag min lilla kille är på G och vakna. Hörs och ses snart kram

2009-06-05 @ 12:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback