Längesen

Ja det var ett tag sedan som man uppdaterade bloggen nu, fy på mig!
Har bara haft så fullt upp att jag varken haft ork eller tid att skriva något i bloggen, fast jag verkligen hatar när jag inte uppdaterar bloggen varje dag, å det är mest för er mina kära läsare :)
För det tråkigaste jag vet själv, är när bloggar som man följer dagligen dröjer med uppdatering.. Så då vill jag ju såklart inte att det ska ske med min blogg, men tyvärr så blir det faktiskt så ibland. Bloggen är ju inte direkt number one, det är familjen som är det!

Iaf så var jag på informationsmöte på af i tisdags, så från och med måndag så är jag med i "jobbgarantin", vad den riktigt innebär har jag ännu inte förstått, men den ska visst leda till ett längre arbete, så man kan ju alltid hoppas. Om jag nu inte redan har löst arbete för en tid framåt? de visar sig :D  Var på iaf en intervju på ett boende i stan igår, å jag tyckte att intervjun gick riktigt bra, o jag kände mig lite fräck på intervjun med mina frågor men jag tror att det uppskattades, för dom var intresserad iaf å det märktes. Skulle bara se till o fixa referens från mitt senaste arbete inom vården och det var ju när jag väntade Aurora, har redan ringt och fixat det så ska dit imorrn och hämta de, hoppas dom bara ha skrivit bra saker =) Borde dom iaf ha gjort, för det är ju en självklarhet att man sköter sig på jobbet, tyvärr blir man sjuk ibland som man inte kan göra något åt, men så äre ju för alla, mer eller mindre. På måndag blir det en tripp till uppsala för då ska jag på en annan arbetsintervju på ett boende där, så det händer ju lite saker iaf. Fick även mera tid idag på jobbet på hotell winn så nu har man iaf dagar fram till 5 april, kanon! :)

Sen har jag arbetat onsdag å idag och så blire imorrn, sen har jag en ledig helg!
Då Aurora fick feber direkt efter vi blviit av med magsjukan så fick hon vara hemma med pappsen igår, de var nog bara roligt för dom att få en heldag tillsammans. Hon var tack o lov feberfri hela dagen igår så idag blev det dagis igen, så både mamma & pappa kunde jobba. Efter jobbet så åkte jag till dagis å hämtade lillsnuttan och så åkte vi hem å skulle äta middag, men hon vägrade som vanligt. Så nu har vi nästan gett upp, har iaf beslutat oss för att vi behöver hjälp med hennes ätande så det blir att kontakta bvc nästa vecka så får vi  se om dom kan göra något eller om dom i sin tur kan kontakta någon.. Kunde aldrig ana att det skulle bli såhär tufft med maten, men vissa har lättare att gå över till vanlig mat än andra. Å nu äter hon ju inte ens burkmaten, för hon tror att det är vanlig mat. Hon är ju inte dum, det går på inga sätt att lura henne, hon vet direkt vad som är vad, helt otroligt! Hon äter ju ingenting på dagis heller och sover 45 minuter istället för 1,5 timme som hon normalt sover, tror jag det. Vet av egen erfarenhet att det inte går att sova om man e hungrig eller kissnödig. Å den som säger att det kommer att hon börjar äta, den vill jag ge på nöten just nu, för de tror jag inte ett skvatt på, sådant fungerar inte på den här grymt envisa & bestämda damen! Ska bli kul att väga henne nästa vecka med då vi ska till bvc, jag tror inte att hon har gått ned, isf inte mycket. Men jag tror ju knappast att hon har gått upp, Sist på 1 års kontrollen så vägde hon 8870 gram och jag tror att hon står kvar där och stampar, längden var då på 74 cm så den har nog blivit längre till 75 eller 76 cm, men jag bara spekulerar :D Det visar sig nästa vecka!

Jag bara läängtar tills Aurora vill äta vanlig mat med oss, det skulle vara såå underbart!

Kan ju säga direkt att nästa barn kommer aldrig i livet att få en enda burk med mat, där ska jag göra egen från början, så är de ingen risk att den vägrar vanlig mat sedan, för då är den van vid det från start, å inge annat. Detta tänker jag då inte gå igenom en enda gång till, för vi e nästan gråhåriga här hemma!


Nä nu ska jag spela en poker på pokerstars, en freeroll där man kan kvala in till EPT (Europeen poker tour), den resan å vinsten är värd 150 000 kr. Inte en chans att man vinner, men det är endå roligt att försöka, dom första 1081 platserna är betalda, och Micke kom faktikskt på plats 1079 i förrgår, så han fick en liten peng. Och då var det totalt 7516 personer med, så att komma på en placering på 1079 var bra endå!

Sen väntas sängen så man e pigg på jobbet imorrn =)

Natti`Natt

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Även små slantar är slantar =) vad duktiga ni är på poker... ha en bra helg

2009-03-20 @ 17:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback