Omplacering

Fick brev från Älvkarleby kommun i fredags om omplacering av Auroras dagis, så nu den 14 april så börjar hon på jungfruholmen och det känns skitbra! Äntligen så får vi nära till dagis och därmed gång avstånd. Kommer att behövas nu när jag snart börjar det nya jobbet, då jag kommer att börja kl 7 och då hinner jag inte att lämna Aurora på dagis innan så det måste Micke göra. Då känns det skönt att ha dagis nära och man inte behöver gå såå långt som vi annars måste nu. Lite lite lite tråkigt bara att jag inte kan vara med på inskolningens första dag då jag kommer att ha min intro på jobbet då, så det blir Micke som får skola in damen själv :d Blir säkert inga problem, hon har ju gått på dagis i 2 månader nu så hon vet vad det är. Kommer att sakna "dagis fröknarna" som Aurora har nu, vi gillar verkligen dom! Men vi måste oxå kunna ha gång avstånd till dagiset, å det är säkerligen bra fröknar där oxå. Det blir bra till slut, det e jag övertygad om :)



Igår fick jag rycka in och jobba, dom ringde och behövde folk, klart man ställer upp. Jag får ju pengar för det samt så frågade jag lite lätt på fredagen om de fanns någon tid imorgon men de gjorde de inte, men så blev en tjej sjuk så då fick jag jobba iaf :) Har även jobbat idag å ska även jobba imorrn, det blir min 6 e dag i rad. Sen så är jag ledig på tisdag & onsdag och de ser jag fram emot, Tisdag har jag fullt upp på. men onsdagen ska jag spendera i sängen / soffan tills jag ska hämta Aurora på dagis vid 14. Ska ta en powernap och sen bara ligga på soffan och kika på tv, ska inte lyfta ett vinger. Känner att jag nu behöver en sådan dag, mina stackars fötter efter allt springande :D

Igår när jag kom hem från jobbet  så kände jag mig extra duktig, det var ju såå fint väder ute och Aurora hade varit inne hela dagen med pappsen och busat så jag & Aurora tog en 1 timmes promenad och kikade efter hundar, vi träffade några hundar och man hörde ju när hon såg en hund, tro mig. Först så pekar hon och säger "Dääär" sedan säger hon Vov Vov. Sen gick vi och kika lite bland husen vid centrum, för de tycker mamma är roligt att spana in hur andra har gjort med sin trädgård osv, då ser hon en traktor och pekar återigen och säger "Dääär" och sen låter hon Tut Tut, för så lät ju grannens traktor när han en dag backade med den här utanför. Hur sött som helst, å vad mycket dom lär sig, bara genom att man själv pratar mycket med dom, visar och lär henne saker dygnet runt, pedagogik kallas det och det tycker vi om :) Nu känns de som jag härmar lite ifårn Carros blogg, men hon har faktiskt rätt gällande det. Å jag bloggar ju om vad jag tycker å känner och jag tycker oxå så, hehe. Henne träffade vi oxå på hemköp när vi skulle gå ut och hon in :D

Idag så var Aurora hos mormor medan jag & Micke jobbade. Då jag fick rycka ut o jobba extra igår så kunde inte Micke jobba som han annars skulle, så han kom efter en hel del då han redan hade att göra innan. Så mormor ville ha Aurora idag så vi kunde jobba båda två när det verkligen behövdes, så de var mycket snällt :) Jag åkte dit med damen innan jobbet och så skjutsade dom mig sedan till jobbet så mamma kunde ha våran bil då det är bilstol i den, utifall dom ville åka någonstans. Sen så ringde jag mamma vid 15 tiden då jag slutade så kom dom och hämtade mig, vi åkte då till min mormor & morbror och fikade lite, sen åkte vi till ica och handlade lite nödvändigt och sen hem. Hon åt gröt och busade lite med pappa innan hon somnade som en stock strax före kl 7. Fast hon ligger och hostar som sjutton och började bli snorig igår, så hoppas verkligen inte att det e någon förkylning på gång. De har vi icke tid med. Dessutom så räckte de väl med att vi alla 3 låg magsjuk för inte så längesen. Det återstår att se.


Nu har jag visst bloggat ihop en hel novell så fingrarna nästan börjar att krampa, de känns att man bäddat ett X antal sängar på jobbet med, var på både våning 1 och 2 idag. Annars brukar jag vara på våning 3, den finaste :)
Jag kommer dessutom att jobba då IDOL kommer till Gävle, vilken grej! Eller inte, haha. Men lite roligt är de faktiskt måste jag erkänna, då jag alltid kollar på idol och tycker att det e roligt. Hoppas man får se en skymt av dom, eller kanske rent av städa deras rum :D höhö

Nä nu ger jag mig för idag, hoppas att ni haft en trevlig helg!

Kramen

Kommentarer
Postat av: Elisabet

låter som en fullspäckad helg ;)

2009-03-29 @ 22:11:03
Postat av: Marie

Det verkar vara full rulle hos er märker jag =)) Härligt...

Hoppas Aurora kommer att trivas bra på nya dagiset..Men det gör hon säkert =)

2009-03-30 @ 17:07:48
Postat av: Madelene

Marie ~ Ja här är det full rulle. Vi renoverar för fullt med, men de går trögt med badrummet hehe. Finns inte så mycket tid att renovera på, båda jobbar och sedan har man fullt upp här hemma med den lilla, hehe. Men de tar sig iaf =)

Jag tror oxå att hon kommer att trivas, hon e ju så liten ännu och dom små e ju anpassningsbara, tur de :D

2009-03-30 @ 19:25:06
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Carro

Jo man blir ju så imponerad av att dom kan så mycket :) Emilia älskar att bada så frågar man om hon vill bada så springer hon in till badrummet och försöker lyfta bort skötbordet från badkaret också skriker hon baba :)

Skönt att ni fått plats på j-holmen nu, få se när vi får, verkar vara ont om platser där nu. Frågade om vi kan få plats före Juni, finns en plats 4 maj men visste inte vilket dagis, jag sa att vi vill j-holmen men där kan vi nog inte ens få i juni. Så vi får vänta och se.

2009-03-30 @ 20:45:57
URL: http://carroliinas.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej. aa mig hittar man med här i bloggvärlden :P har vart in och snokat på din blogg förut;P hehe.

hur lever livet med er då? bor ni inte kvar i gävle?

2009-03-31 @ 15:41:02
URL: http://niinajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback