Fredag

Idag är det fredag och Aurora är på dagis och leker lite med barnen. Hon grinar inte längre när man lämnar henne. Man hinner knappt att gå innanför dörren till dagis innan hon vinkar till en, man får varken kram eller puss. Hon vinkar å man ska helt enkelt bara gå :D Så de känns bra faktiskt, hon trivs där då alla barnen är i hennes ålder :)

Efter vi lämnade henne på dagis så åkte vi in till stan, lämnade tillbaka stativet till Gävle blommor som brudbuketten stod i, tänkte även lägga ut bild på den och på frisyren, glömde det i förra inlägget. Sen åkte vi till systemet och inhandlade lite alkohol till 25 år VS bröllops festen imorgon, jag längtar! Ska bli så skoj! Fick dessutom en super fin klänning av Tezzan i present så kvällen är räddad! Slipper rota fram en massa kläder och prova 755145154415 gånger. Hon är den enda som jag vågar önska mig kläder utav, för hon vet exakt vad jag vill ha :) Så det blir en svart/blå klänning i läder look och så svart stayups då jag avskyr strumpbyxor i midjan, man kan inte andas å känner mig instängd i dom.

Nu ska vi plocka och dona lite innan vi ska hämta hem princessan kl 14, tänkte cykla och hämta henne så blir hon nöjd och glad! Hon fick ju den där mega stora elefanten av grannen, hon sitter hela tiden i knä på den och läser bok, bygger lego osv. Och så säger hon "Sitta här" och klappar på elefantens andra knä, då ska vi sitta där. Hon e så himla duktig nu och härmar precis allt som vi säger, å hon gör det bra. Katten hade gjort sig illa igår kväll då någon katt/människa varit dum mot han, så jag sa till Aurora att låta katten vara ifred nu för han har gjort illa sig. "illa, imba illa" sa hon flera gånger, så sött! Micke råkade säga tuttar i något sammanhang för ett tag sen. hon tog i allt vad hon kunde typ och sa "Tuttar" så nu går hon omkring och säger det :D haha. Mormor säger hon oxå, morfar kan hon inte riktigt ännu, men de kommer :)


Här kommer resternade bilderna iaf på frisyr och brudbuketten.
Måste även säga att jag blev riktigt nöjd med klänningen, så roligt att få besätmma helt själv hur man vill ha den och svärmor var verkligen jätte duktig, men det visste jag redan innan! Blev sjukt nöjd!!



Frisyr
Vänster sida                        Höger sida                        Bak                          

fram

Kommentarer
Postat av: Sabina

Håret lär ha växt på dig, för det ser långt ut :) Riktigt fin bröllopsfrisyr!



Jag håller med dig, det känns även lite konstigt för mig också faktiskt ;) Hehe!



Puss!

2009-05-08 @ 13:04:17
URL: http://sabinaal.blogg.se/
Postat av: Elisabet

jättefint :)

2009-05-08 @ 15:41:40
Postat av: Emelie

Skitsnygg bröllopsfrisyr. En jätte duktig kompis du har. En sånn skulle jag också vilja ha..=)

Och brudbuketten va jätte fin den med. =)

Kram kram

2009-05-08 @ 20:17:05
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jaha, okej :P Ne, blev aldrig nån bio igår.

2009-05-09 @ 10:37:18
URL: http://sabinaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback