Lördag

Det har varit en helt underbar lördag!
Klev upp kl 7 på Auroras begäran, jag hade gärnat legat kvar ett par timmar till :D Det funkar dock inte riktigt så med småbarn dom vaknar före tuppen. Man kan ju tro att man blir van nu när man fått kliva upp tidigt i 1,5 år samt inte sova hela nätter, men nix, jag är inte van :D haha. När hon blir tonåring och vill sova bort halva dagarna så ska jag ge igen och väcka henne runt 7-8 mohahahha ;)

Vi har varit ute hela dagen och det har verkligen varit sommarvärme, så skönt! Vi cyklade först till lekparken vid auroras dagis och lekte lite, men det var ingen riktig sand där så vi gick ganska snabbt in på gården där hon går på dagis, vi hade tagit med hink å spade m.m. så vi lekte i sandlådan och så gungade vi. Sen cyklade vi mot medora för att kolla hur huset såg ut som micke tiidgare bodde i, för lääänge sen. Han träffade på några grannar som vi även pratade lite med, sen träffade vi även på ankan & ante.. Efter det så cyklade vi till staffans och köpte oss en varsin glass, mums :)

Nu under kvällen så har vi grillat, igen! Grillade flintastek igår och idag blev det grillspett med kyckling & kotletter samt grönsaker. I morgon ska vi grilla ännu en gång och då blir det fläskfilè, men då har vi gäster som består av sara, mange och lilla ella :) Ska även på furuvik under dagen, supermysigt!
Rätt person vann iaf Robinsson!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Härligt o vara ute hela dagar o dessutom cykla :) klas älskar o sitta bakom :)

2009-06-02 @ 21:03:26
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback