Doktorn

Då jag haft så ont i magen en längre tid så bestämde jag mig idag att kontakta en läkare för nu vill jag veta vad dte är. Är ju jobbigt att ha ont till och från hela tiden och känna sig som en upp blåst valross. Doktorn sa att jag hade mag katarr så nu ska jag äta medicin mot det, doktorn ringer upp mig på fredag och frågar om jag mår bättre. Om inte så får jag en remiss till sjukhuset för gastroskopi och prover. Hoppas det går över för jag vill verkligen verkligen inte göra en gastroskopi till, gör det aldrig i vaket tillstånd igen iaf, fy fan säger jag.
Gjorde det för några år sedan då jag oxå hade mag katarr så vet vad jag snackar om..

Nu ska jag skynda mig till dagis och hämta min lilla Darling. Sen ska vi åka in till staden igen för vi ska äta middag hos morfar och sen spela lite kort med morfar, mormor & morbror. Aurora får självklart vara med och hjälpa mamma så hon vinner, jag har vunnit dom senaste 4 ggr typ och morbror crille blir lite småsur och fattig. Aurora blir glad för hon får alla vinstpengarna i sin 2 liter cola flaska till sparburk :)


Måste även till dollar å köpa lite smycken till festen i morgon och sen till saxdax och få ögonbrynen fixade.
Sen är jag redo för fest i morgon.


Sen så lovar jag att jag ska det lugnt lugnt lugnt Elisabet :)


Kommentarer
Postat av: Sabina

Vad kostar det att fixa ögonbrynen på saxdax? :)

2009-10-02 @ 15:13:09
URL: http://sabinaal.blogg.se/
Postat av: Madelene

Sabina ~ 170 kr

2009-10-02 @ 19:38:14
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Katrin

Hua gastroskopi är så jädra hemskt... skulel aldrig heller göra det igen... då ska jag i så fall vara halvt döende. Håller tummarna för att du slipper! kram

2009-10-02 @ 23:56:25
URL: http://katrinrigglov.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Låter bra de att du ska ta de lugnt :) . Du vet ju själv om att de kan leda till magsår om man har otur :( .

Hoppas du vann pengarna till hennes burk :)

Ha de roligt på festen :) knäpp en massa kort så jag får känna att jag var med dig där. En annan får ju slita med ett 25 timmars pass medans du roar dig ;). Men de är du värd!

Hörs och ses snart!

Tusen tack för att du lyssna på mig igår, ang vad vet du..

Kramar

2009-10-03 @ 06:41:17
Postat av: angeliica

kan tippsa om på rosmaries i slottsbacken kostar det 50 kr att vaxa å färga ögonbrymen och dem har drop on å är hur duktiga som helst:)

2009-10-04 @ 11:37:56
Postat av: Madelene

Angelica ~ Ah jag har varit dit flera ggr. Har dock inte blviit nöjd dom senaste 3 ggr då jag inte får dom så tunna som jag vill ha dom, men annars är dom kanon. Den yngsta tjejen där är duktig men hon har ej varit där när jag varit, så hoppas hon är där nästa gång. För jag vaxar dom hellre då dom håller sig bättre. Tack för tipset iaf :)

2009-10-04 @ 22:19:44
URL: http://tanteluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback