Kick Off

I morgon blir det Kick Off med jobbet, ser jag fram emot :)
Skulle egentligne ha jobbat 12-20 men nu blir det kick off kl 8 - 18 istället, inte helt fel, Måste dock se till att klä mig varmt så jag slipper att frysa, speciellt nu när man är förkyld och lever på alvedon.. Kommer alltid så lägligt.

Aurora damen är mycket bätte fårn sin förkylning, hon är bara lite snorig men det är man ju länge i denna kalla årstid, däremot så har hon endå otur. Igår kväll landande hon konstigt på foten eller vad man ska säga så hon hade ont efter det och haltade. Sa till dagis att dom skulle ringa om hon ännu halta så vi kunde höra av oss till hälsocentral. Kl 15 ringer dom å säger att hon haltar så åker och hämatr henne då, slutade endå jobbet kl 15 så var endå påväg lixom. Hon vill inte rikgti gå ordentlig på foten här hemma så vi ringer rådgivningne och hör, får komma till södertulls hälsocentral på kvällen så dom får kolla på foten, om ett barn haltar dagen efter så vill dom alltid kolla. Det var som vi trodde, en stukning och inte mycket att göra åt, mer än vila och att inte gå så mycket på foten. Så i morgon får hon bli hemma från dagis med pappa, får dom ha en mysdag :)


Nä nu ska jag sova så man är pigg tills i morgon, har lite lyx i morgon.. Min kära pappa kommer och hämtar mig kl 7 och skjutsar mig till jobbet där jag ska möta en arbetskamrat på avdelningne för att sedan gå till bussen tillsammans så man inte kommer helt själv, är ju endå rätt ny å känner mest min avdelning hehe. Sen så skjutsar mamma hem mig, så kanske blir en cider eller två innan man kommer hem därav skjutsen :D

Natti Natt

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hoppas du får en toppen dag kram

2009-10-15 @ 11:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback