Long time ago

Ja nu var det long time ago sedan man uppdaterade, hela 4 dagar.. Hur har ni klarat er? :)
Jag har klarat mig galant, skratt :D Det har väl inte hänt särskilt mycket på dom här dagarna heller men lite vardagliga sysslor sådär.

Idag var vi uppe tidigt och åkte även in till stan tidigt, jag å Aurora asså. Vi började med att åka till NK bil & däck till kl 9 då jag tänkte balansera däcken efter att vi bytit till vinterdäcken i söndags. Jag fick dock dessvärre en chock när jag kom dit och dom börja med däcken och så ropar dom dit mig och säger att det är fel fälgar som sitter på däcken så dom har inte suttit ordentligt på, whaaat!! Vi körde ju med dom där däcken förra vintern oxå och grabbarna (dom var 4 st) förstod inte hur det hade gått till. Det var livsfarligt att köra så, det förstår ju jag med men visste ju inget. Så det var bara att låna mammas bil och åka hem och hämta sommardäcken och tillbaka till NK med dom så dom fick lägga om, asså ta fälgarna som satt på sommar däcken och sätta dom till vinterdäcken, sen balansera och sätta dit 16 nya muttrar då dom andra var helt förstörda då däcken slitit ut dom, så jag kom nog bara in på håret innan det hänt en olycka, så jag har nog haft ängla vakt hela förra vintern och denna vecka kan man säga! Riktigt otäckt! Men nu har dom fixat så allt är som det ska och däcken sitter där dom ska, och vi blev en aningen fattigare men det är lugnt, huvudsaken man kör säkert!

Har även hunnit med en sväng på stan med Elisabet & Klas, det är så mycket man vill hibba med när man har en ledig dag i veckan typ. Men nästa vecka har jag min lugna vecka då jag bara arbetar 2 dagar så det ska bli nice, om dom inte ringer då vill säga för då jobbar jag extra. Dock bara i veckan, helgen ska jag vara hel ledig =) I af så gick vi omkring på stan och Aurora fick en ny vit långärmad tröja som hon kan ha under sin fina rosa korta magtröja typ, sen är hon ju tokig i pippi så hon fick 3 st pippi figurer som består av pippi, tommy  & annica. Sedan år vi alla lunch inne på 9an och det var faktiskt första gången som Aurora åt ute, tror hon gillade det för hon åt en del :) Sedan så var det ju så kallt och börja hagla/småregna så vi tog bussen tillbaka till Elisabet, det var även första gången som Aurora fick åka buss och hon gillade det med. Tyckte inte om när bilen stod stilla, åk sa hon :D Det var 6 år sedan sen jag åkte buss sist, för dte är så länge som jag haft körkort & bil, man blir väldigt bekväm med körkort, hehe, men ack så skönt, vilken frihet =)

Ikväll är dte idol & ostbågar för hela slanten! I morgon ska jag städa lite då vi var på vift idag istället. Sen jobba 12-20 ocg 7-21 delad tur på söndag, härligt =) Men nu blir det att mysa med damen innan hon ska sova om 1,5 timme. Just nu kikar hon såkalrt på pippi, med pappsen. Så jag ska gå och göra dom sällskap.

Förresten så kom boxern igår, eller boxer är fel att säga för det kom en liten modul från boxer som inte är mycket större än ett litet kontant kort som bara sticker in i tv så vips hade vi alla tv kanaler =) tom tv 1000 osv, nice! Det är dock lite farligt att ha tv i sovrummet, för det är rena sömnmedlet! Skulle kolla på en debatt om svininfluensan och vaccin igår kväll kl 22 på tv 1an, men hann att se max 10 min sen sov jag gott. Jag har iaf bestämt mig för att INTE ta vaccin, för såå många har blivit sjuka osv så jag avstår. Det jag hann att se på debatten igår kväll var att den där läkaren skulle inte själv ta vaccin, vilket jag tycker är lite roligt att en som är läkare ska inte ta. Jag har tvekat hitan å ditan men nu har jag besätmt mig för nej tack. Får jag svinis sjukan så får jag, då får man ta det då. Aurora får ju iaf inte ta sprutan så det häjlper inte henne särskilt mycket om jag tar den, tanken var fårn början att jag skulle ta den enbart för att minska hennes risk att få den. MEN smittan kan sätta sig i ens kläder & hud, kommer hon i närheten av det så blir hon smittad iaf, då var mitt vaccin taget helt i onödan. Inte så många som tänker på det, men nu vet ni!

Trevlig Helg!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

tack för igår :) kram

2009-10-24 @ 09:54:11
Postat av: Madelene

Tack själv :) Får ta valbo en annan gång, tänkte ju köpa dom där jeans leggings hehe Kram

2009-10-24 @ 10:11:35
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Ja samma här haha kram

2009-10-25 @ 12:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback