Luftvärme pumpen

Nu är luftvärmepumpen på plats och det är redan riktigt varmt å skönt i hallen :)
Dock så måste vi riva den vägg med portal som vi tidigare byggde i hallen när vi flytta in samt att vi även ska riva den andra väggen och öppna upp mot källaren. Källaren och övervåningen ska alltså bli 2 in 1 eller vad man ska säga. Vi håller ju på att gör iordningen källaren så den ska bli bebolig så man får räkna med den i boytan, vilket man inte får göra annars. Det kommer bli skitbra när det är färdigt, men just nu är det en bit kvar :D
Men för att luftvärmepumpen ska fungera absolut som bäst så måste vi få en öppnare planyta så att värmen kan sprida sig i hela huset, ska försöka hinna det och badrummet i år, eller så gott det går. Mycket jobb är det att riva väggen mot källaren och så då den är bärande, klart värt det för det kommer bli snyggt när det är färdigt :)

Just nu så bökar Aurora omkring i sin säng och ropar både det ena å det andra, ganska kul att lyssna på. Hon vägrar nämnligen att sova lunch då jag försökte att lägga henne så nu får hon böka själv, hon skriker ju inte iaf som hon brukar göra. Vore ju bra om hon sov något så en annan fick sova lite oxå.


Nä nu ska jag tampas med en envis Aurora, hon ger aldrig upp, så envis är hon.


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Skönt o få de på plats o klart :)



Vart kan lillfröken ha fått sin envishet ifrån??

heheh



Kram

2009-10-13 @ 09:10:49
Postat av: Madelene

Elisabet ~ Ja det undrar jag med ;)

2009-10-13 @ 11:31:47
URL: http://tanteluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback