Värmesystem

Nu har vi äntligen köpt värmesystem, luftvärmepump & varmvattenberedare. Härligt!
Nu ska vi bara få hem sakerna, ev får vi hyra ett släp, det löser sig under dagen. Då behöver vi bara vänta på snubbarna som ska koppla in det oxå. Är en firma som ska koppla in pumpen och en annan som ska koplla in vattenberedaren. Så inom 2 veckor har vi nog ett fungerande värmesystem, skönt! Det är ju riktigt kallt ute och just nu eldar vi för fullt i kaminen, och det räcker ju hittills. Eldar 1 timme på morgonen så håller det sig till ca 19 tiden¨på kvällen, sen eldar vi ca 3 timmar på kvällen så håller det sig till ca 7 på morgonen. Men inom 2 veckor är sakerna på plats :)

Dessutom så var en firma hit igår med lite prisuppgifter, ena grannen jobbar med att sätta in våtrumsmattor i badrummet så nu ska vi beställa det. När den mattan är på plats så är det bara för oss att kakla och fixa lite rör, sen så är badrummet färdigt! :) Skönt att det börjar ordna sig med både värme å badrum. Kan man slappna av och njuta av julen sen, hehe.


Just nu så sitter jag & Aurora i sovrummet, hon kollar på emil i lönneberga och jag bloggar. Hon är nöjd bara man sitter brevid, morgon mys har vi :) Fast hon ska snart till dagis och jag till jobbet. Men sen är jag ledig i 2 dagar så i morgon ska vi vara sådär morgonpigga igen och åka till fjärran och bada kl 9 när dom öppnar :) Vi försöker att åka dit 1 gång i veckan så damen får busa å bada, hon älskar ju det.


Nä nu ska jagt oxå kolla på emil, förgrömmade unge :D


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Mysigt med morgonmys :) De hade ja o Klas igår morse.. han vaknade lite tidigt o låg o mös med mig :)

Hanna sov fortfarande - tänkte bara skriva de så ingen behöver undra varför hon inte var med :P



MEn då kan vi ju ses när du är ledig :P KRAM

2009-10-06 @ 10:18:57
Postat av: Madelene

Elisabet ~ Kan vi absolut göra :) Kram

2009-10-06 @ 10:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback