Fredagsmys

Ja idag är det fredag och därmed fredagsmys :)

Morgonen började med att Aurora vakna vid 8 och ville kolla på emil, men jag sa att hon kunde få kolla en liten stund på bompa istället då hon sov så länge och hon skulle till dagis till kl 9 då jag skulle jobba lite med företaget. Det gick hon med på. Efter en liten stund åt vi frukost, gjorde oss iornding och cyklade till dagis. Efter det gjorde jag lite ärenden med bilen sen åkte jag hem igen.


Emelie skickade och frågade om jag ville ha besök, såklart! Så hon & lilla Nova skulle komma hit. Då jag inte hade någe gott att bjuda på så bakade jag iordning en kladdkaka med vaniljsås, gott! Måste säga att Nova är verkligen en solstråle, vilket charmtroll! Jag tog henne direkt Emelie kom hihi :) Hon va så söt och hade ett härligt leende, hon tyckte om att man kittlade henne lite på magen. Underbart söt iaf! Vi åt god kladdkaka och pratade en massa, pratade även om träningen och den är på gång, härligt :)


Sedan blev det även en tur på stan med Elisabet & Klas, dom var redan där så jag mötte upp dom. Jag var på jakt efter mössa till damen men hittar som vanligt något mer, hehe. Så det slutade med att jag kom hem med en jättefin kortärmad skjorta, solglasögon i hello kitty samt 2 mössor rosa såklart och även dom i hello kitty :) Damen blev mycket glader. Hämtade henne på dagis sen och efter det for vi till centrum för att kolla på hello kitty skor som elli tipsat oss om, men minsta storleken dom hade var tyvärr för stora, så dom kunde hon nog få plats med båda fötterna i och det var storlek 24. Så då kom hon som jobbade där fram ett annat par skor, dom var inte i hello kitty men skitfina! Dom var rosa med polly pocket på, prinsessa sa Aurora idag, den vill jag ha snälla mamma sa hon :) Så dom fick det bli för dom fanns i hennes storlek. Lät så roligt när hon sa snälla mamma haha! Bild på skorna kommer i slutet av inlägget :) Efter vi ätit mat så tog vi oss en liten promenad och då fick hon ha dom nya skorna på och hon älskar dom, härligt! Jag älskar rosa o hello kitty på henne, så sött och hon är ju tjej. Bäst att köra på det nu när hon inte säger ifrån, för när hon blir större så får hon självklart vara med och bestämma själv, så då har man nog inte mycket att säga till om hehe.


Helt otorlig katt vi har, han var såklart ute när vi gick, vilket vi inte tänkte på förens vi såg att han gick efter oss. Jämt när vi ska på promenad så brukar vi ropa in katten före för annars följer han efter oss och vi vill inte att han ska tex ska följa med enda bort till hemköp och så. Därav blev det bara en liten promenad idag runt omkring här i krokarna där han brukar röra sig. Jag har aldrig varit med om att en katt följer efter oss precis vart vi än går. Nu är jag dock lite orolig för vi har inte sett till Zimba sen vi gick, och han gick inte med oss hem :( Vi har även ropat en massa men ingen Zimba kommer, å han kommer alltid, iaf 99,5 % när man ropar efter honom. Så dyker han inte upp snart så ska jag gå ut och leta litegrann o ropa försiktigt och hoppas att han kommer hem! Är precis därför vi vill ha honom inne när vi ska gå ut.. Katter brukar hitta men klart man blir orolig endå, katten är ju som våran bebis oxå! Ja okej Aurora är inte bebis längre men katten förblir det :D



Vad som händer under övriga helgen vet jag inte riktigt, jag är ledig och ska njuta, det är något som jag kan garanetra er! :) 


Här kommer det en bildbomb av nya bilder på Aurora :)


Skorna




Bilder från Auroras första besök hos frisören!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback