Öppna förskolan

Vi började morgonen med att åka till öppna förskolan själva, men var lika mysigt för det.
Var lagomt med folk där idag och jag tycker att det är skönast så. Fanns ju andra mammor & pappor att prata med så det gjorde jag, var faktiskt en pappa med dit idag, men han var ensam pappa hehe. Är väl mest mammor som går dit. Micke har varit med 1-2 ggr :) Meningen var att vi skulle ta en promenad, men jag tyckte att det var så ruggigt & kallt och dessutom så började det spöregna typ så vi var bekväma och tog bilen =) Tur var väl det för damen började att tjata om blodpudding på öppnis så vi åkte och handlade det efteråt. Var meningen att vi skulle ha ätit det i måndags efter öppnis men då när vi kom hem så hade pappsen överraskat med annan god mat :) Så hon kom väl ihåg att vi skulle ha ätit det i måndags hehe.

Damen var helt slut efter öppnis, hon åt och gick och la sig helt själv och vette tusan om hon hann att lägga ned huvudet på kudden innan hon somna :) Det märks att hon inte har varit på dagis nu på 1 vecka. Hon har sådan överskotts energi och benen fulla med spring. Det märkte dom nog på hemköp igår oxå när vi var där och handla :D Hon sprang å jag efter, å då blev det ju helt plötsligt jaga och de var ju skitkul :)


Efter att damen vaknat från sin lilla tupplur så ska vi nog åka in till staden för att klippa oss.
Aurora ska få klippa sig för första gången, spännande! Hoppas hoppas bara att hon tillåter det och att hon vill sitta still, hon skulle verkligen behöva klippa luggen iaf för den tar hon själv bort fårn ögonen nu hela tiden och det ska hon inte behöva göra. Hoppas dom kan klippa en pann lugg, gud så sött :) Sen om man är duktig hos frisören så äre ju klart att man ska få en överraskning, de ska hon få veta innan :D Lite muta måste man få göra ibland hehe. Sen ville hon ha röd färgspray i håret så hoppas dom har just röd med :D
Så får vi se om jag klipper mig oxå eller om jag spar, men e bra sugen! =)



Fick förreseten beröm på öppnis idag av dom som jobba där tyckte att hon var jätte duktig på att prata, klart att man blir stolt när man får höra bra saker om ens barn :) Hon är ju oxå duktig på att prata och varit tidig med det mesta. Men det som hon har svårt för är att dela med sig när hon leker, allt är min min min :D Hon verkligen älskar det stora lekhuset som finns på öppnis, hon är där inne mest hela tiden. Kommer det andra barn och vill leka där som idag så säger hon "du får inte vara här" och stänger dörren, så hon är kaxig oxå. Men då fick hon lämna huset. Hon ska lära sig att alla leker med alla och speciellt när det inte är hennes sak. Man kan faktiskt leka flera stycken, blir oftast roligast då. Men det är faktiskt inte bara barnen som inte kan leka med andra, det gäller även vuxna. Inte för att dom kanske leker men byter ut det ordet till umgås så stämmer det bättre in. Jag personligen tycker att sånt är sjukt tråkigt, varför kan man inte umgås alla o så när man blir vuxen oxå. Man kanske har barn som kan leka med varandra osv, allt blir ju så mycket roligare. Men alla är nog inte som mig, tur är väl kanske det oxå, inte roligt om alla är lika, men ni förstår nog hur jag menar å vart jag vill komma.
Jag tycker iaf om att umgås med många och inte bara ty mig till en att umgås med, som många gör. Och då är det väl så, är ju upp till var och en. Men jag tycker det är tråkigt iaf.

Lika tråkigt som det är när ens vänner är singel och man umgås ofta, sen hittar dom en kille och efter det så umgås man typ aldrig, hörs på telefon eller sms en gång i veckan. Nä då får det hellre vara anser jag.
En sann vän finns alltid där, man hörs & umgås i den mån de går. Klart man jobbar om varann och så, men man har viljan att vela ses å umgås iaf. Har man en ledig dag i veckan så äre ju bra om alla kan umgås med varann, (om nu alla känner varann) då kommer man ju tillbaka till det här att det blir så mycket roligare.


Nu tycker jag att lilla damen får ta och vakna snart, lite små tråkigt när hon sover faktiskt samtidigt som det e skönt med en liten paus, men räcker med en snabb sådan :D Vill ju hinna mysa en massa medan vi har mysdag, sen jobbar man ju hela påskhelgen fredag - måndag. Ska jobba extra lördag & söndag som resurs i huset. Annars var det egentligen min lediga helg. Men jobbar ingen farlig tid, är hemma igen innan damen har vaknat från sin lunch så har endå hela dagen att busa å mysa, därför jag tog på mig att jobba extra, när man endå kan tjäna extra, är ju storhelg från kl 19 ikväll till kl 07 på tisdag :)

Nä nu åker det på lite musik så kanske fröken vaknar snart! :)


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jag skrev att ni fick komma när Klas vaknat.. Trodde du skulle ha dotter din med dej..

Inge skoj för Klas o gå o sova om flera barn leker..

Det var min tanke..



Ankan o Hampus var här redan innan inte skickar ja hem dom utan de lekte tyst medans ja la klas.. Ett barn kan ofta hållas tystare medans två är svårare..



Men hade du skrivit tidigare att det bara var du hade du kunnat komma direkt..

Men eftersom ja trodde Micke jobbade så antog ja att du skulle ha dottra med



Klart man kan leka flera - men inte just när barnen ska läggas var bara så ja menade

2010-04-01 @ 20:58:53
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback