Påskägg

Ja Aurora har fått massor av påskägg, hon har nog haft lilla julafton både fredag, lördag & söndag!
I fredags kom morfar förbi med påskägg till Aurora, han var redan här när jag kom hem från jobbet strax efter kl 3. Av morfar fick hon tuschpennor, ritblock & strumpor. Av bror fick hon 4 st guldpengar (tior) i påskägget, dom åkte direkt i hennes sparbössa :)

I lördags fick hon ett litet litet påskägg av oss med några få godis i. Hon fick ju Pippi servicen oxå men den fick hon redan i måndags. Sen kom mormor ut med ett påskägg oxå innehållande 1 rosa byxa, 1 röd byxa samt en ny vårjacka med hello kitty på överallt. Jätte smidig jacka! Man kan vända den ut o in oxå så blir det en annan jacla, samt så är det en liten "ficka" i bak på ryggen, där kan man göra om den till ryggsäck :)
Den uppskattades skarpt av damen!

Idag var vi till svärmor & harald för lite påskmiddag, då fick damen ännu ett till påskägg innehållande strumpor, söt liten docka samt lite godis.


Hon är så nöjd så över alla sina påskägg och tackar & niger :)
Ja niger gör hon faktiskt, för micke har lärt henne att niga när man säger tack, det e faktiskt sött :)


Annars har det gått bara bra att jobba som resurs i helgen, lagomt att göra. Efter jobbet idag så åkte jag hem och jag & Aurora tog oss en dusch med lite lek med badankan och diverse leksaker medan pappsen siliconade badrummet. Han se efteråt att det blev lite silicon över om jag ville ha ;) hahahah vad ironisk han var då hehe. Sen efter det så gjorde vi iordning oss för att åka till svärmor på middag, fick kanon god påskmat och jag kunde faktiskt äta det jag ville, men fick ont i magen efteråt men mindre än vanligt! Så super glad över det! Sen blev det god efterätt, både hallonpaj med vaniljsås och glass. Fast glassen var nog mest tiill Aurora, eller det var iaf bara hon som åt av den, å nästan hela :D haha. Hon åt så otroligt mycket så magen bara puta ut, då skojar jag inte! Jag kommer att lägga in en bild på magen sen, orkar inte nu! Snart dax att fixa det sista i badrummet, som alla andra dagar känns de som nu, hehe. Men nu är det bara skura skura skura som gäller, micke ska fixa dit listerna på plats och spackla & måla i fönstret, sen i morgon ska vi köpa kakel borr så vi kan borra upp det snygga handfatet med skåp & spegel som vi köpte idag :) Jag har velat haft svart och så hitta vi det idag så åkte o köpte det direkt, så nu börjar vi se ett slut på badrummet. Förhoppningsvis så är det helt helt klart till på fredag då jag ska ha avdelningsfest! Lääängtar så till fredagen, måste till systemet oxå men de kan jag ta på fredagen hehe.

Jenni & Rob med lilla Isidor var oxå hos svärmor och åt mat, det var trevligt :) Sällan som Aurora & Isidor ses faktiskt vilket jag tycker är lite tråkigt, dom är ju endå kusiner och nästan i samma ålder så dom kommer snart kunna leka bra. Var så roligt att se dom små leka ihop idag :)

 

Nä nu blir det som sagt att skura badrummet, kaklet är ju inte skitrent efter fogningen, endå så torka man borta det värsta direkt efteråt, men men. Det blir skitigt som fan där inne när man renoverar, men snart färdigt! Måste bara hitta ett badkar eller om vi tar pappas som han typ aldrig använt då han inte badar, han duschar bara. Så vi ska kolla på det. Annars vill jag gärna ha ett badkar med fötter på, som lixom står en bit över golvet så man kommer åt med damsugan o så under. Så vi får fundeta som sagt, spelar ju egentligen ingne roll, man ska ju bara duscha & bada i det.

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Roligt när kusinerna får leka :)

2010-04-05 @ 08:04:31
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Så hon får äta lite godis igen?

Hon fick ju pees förr..

(sådana där som man har i en rolig grej o trycker fram en o en - finns ofta på båtar men även nu i affär)

2010-04-05 @ 08:23:41
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Roligt att gå på vad? ;)

2010-04-05 @ 09:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback