Work

Idag har jag äntligen jobbat och det gick jätte bra.
Jag mår betydligt bätte än igår och det är nog tack vare medicinen, har inte haft någe ont i magen alls sen jag tog första tablketten igår, så hoppas hoppas de håller i sig! :)

 

Gårdagen var helt okej endå, jag låg mestadels i sängen, iaf tills Aurora kom hem från dagis. Då gjorde vi mat som Aurora fick bestämma redan från morgonen, det blev potatis & köttbullar, gott och snällt mot magen så det är bra. Har inte druckit läsk eller ätit godis på några få dagar, läsken klarar jag mig utan, inge problem. Problemet blir att klara mig utan min älskade choklad som jag är beroende av! Får verkligen huvhudvärk, blir på dåligt humör och ja abstinens helt enkelt om jag inte får choklad! Men jag måste försöka låta bli så magen får läka ihop först, eller iaf äta 1 gång i veckan. Ska nog gå bra, just nu känner jag inte ens nå sug så hoppas för allt i världen att det håller i sig så. Tror man tappar lite sug av tabletterna för jag är helt plötsligt inte sugen på något.


Annars igår så fick vi besök av granngatan, det var trevligt. Barnen åt glass, dom fick göra egna glass strutar och det gillade dom. Aurora fick göra sin sist men åt endå upp sin först, behöver jag nämna att hon älskar glass? ;) Barnen lekte å busa och vi vuxna satt med å sen prata lite. Sen blev det dax för dom små att sova och faktiskt så somnade Aurora snällt, lite bök o stök bara men inge farligt.

Idag åkte jag till ica maxi med elisabet för att byta mina mjukisbyxor till mindre storlek, men då var dom slut :(
Så jag hittade en svart cardigan istället som jag oxå var i behov av. Hon var på jakt efter en jacka till klas och hittade en till slut, hoppas den passade? Sen skjutsade jag henne till jobbet och efter det åkte jag till mitt jobb med. Precis när jag parkerat bilen så kommer pappa med sin bil bakom, han visste att jag börja o var påväg till jobbet den tiden så de var skoj, min faster satt även i bilen så fick träffa å prata några ord med henne :) Måste åka och hälsa på dom någon dag, men man har ju så ont om tid! Jobbar man inte så äre så mycket annat som ska göras, men jag får ta mig tid bara.

Man vet aldrig hur länge man har sina nära & kära så man måste ta sig tid till sånt, livet e kort!


Nu är jag ledig fredag - måndag och det ska bli skönt faktiskt.
Dock så jobbar jag med företaget i morgon.



Nä nu blir det något i magen sen en stund framför dumburken och sen SOVA :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback