Gotland

Sitter och kollar runt lite på hus i Gotland och drömmer mig bort :)

Undra om man vågar ta steget att flytta?

Det vette sjutton..


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Vem bor där frivilligt på vintern?? Inte jag :)

2010-08-15 @ 22:36:33
Postat av: Madelene

Det är nog många so mbor där frivilligt på vintern.. Lika trist att bo där vintertid som här då vintern suger..

2010-08-15 @ 23:06:34
URL: http://[email protected]
Postat av: Elisabet

Tror blåsten är ännu värre där när de öppet överallt..

2010-08-16 @ 19:15:09
Postat av: Madelene

Så kan det vara, men folket där verkar ju överleva iaf.. :)

2010-08-16 @ 22:30:24
URL: http://[email protected]
Postat av: Cattiz

Satsa på en flytt du Madde..Skönt o slippa den här hålan...Hade flyttat jag med om jag bott med kottens pappa men vill ju liksom inte bara packa ihop henne o dra iväg...Men i så fall hade det blitt till Härjedalen...

2010-08-17 @ 00:12:11
Postat av: Nina: Mamma till theo & ludvig <3

Jag tycker ni ska flytta om ni vill det :) man ska göra det man själv vill och inte lyssna så mycket på alla runt omkring. Visst de är en bit ni vill flytta och era nära & kära blir långt ifrån, men man kan alltid hälsa på varandra :)



vi kommer flytta till hedesunda när vi får klart med allt om de blir husköp eller tomt/bygga de vet vi ej ännu :) men vi vill ut på landet och hedesunda har det mesta så bor johans pappa och sambo där och min pappa med familj har precis köpt hus där :) andra i släkten och vänner tycker vi är knäppa som vill flytta dit. men det struntar vi i :) för det är vi som ska trivas och vilja så oss till ro inte dom!



Kör på det som känns rätt för er som familj :)

2010-08-17 @ 16:43:06
URL: http://niinajansson.blogg.se/
Postat av: Madelene

Nina ~ Jo det är sant. Men det är endå svårt att lämna dom nära & kära och flytta iväg, känns inte riktigt rätt mot Aurora att hon ska få träffa sin mormor & morfar osv bara sommartid. Sen har jag svårt att flytta ifårn mamma när hon inte mår tip top och varit med om mycket på väldigt kort tid, änglavakt att hon ens lever.. Så det e mycket att fundera på men vi funderar för fullt.



Folk tyckte vi var knäppa oxå när vi köpte hus i skutskär och flytta hit, vilka vill bo där säger alla. Jag trivs kanon här i skutskär och bor hellre här eller inne i stan när man har småbarn. Fast då när vi flytta så blev det endå nära till alla hehe. Vi får se vad vi kommer fram till, kanske inte är något som kommer att ske nu direkt, men i framtiden kanske.

2010-08-17 @ 17:42:49
URL: http://[email protected]
Postat av: Madelene

Cattiz ~ Jag trivs endå i den här hålan.. Är inte barea att ta sitt pick o pack och flytta, känns inte rätt att flytta från nära o kära bara sådär och dom inte ska få träffa barnbarn:en mer än sommartid.

2010-08-17 @ 17:44:52
URL: http://[email protected]
Postat av: Elisabet

Med mina kommentarer menade inte jag att de inte skulle flytta :) . Men andra sidan visste jag att hon skulle ha svårt och flytta från familjen. . Lite skillnad på hedesunda och närområde. . Min mamma och pappa bor i haparanda. . Så vet Vad jag pratar om. . . De är mega jobbigt att inte ha sin familj nära. . Ännu jobbigare när de inte mår bra. . . Men en sommar stuga på gotland vore inte helt fel va? Sen är de inte 'bara' flytta när man har hus barn. . Mycket som ska spela in i de hela. . .



Nina, har du kolla upp med din sons far att du får flytta till hedesunda? För bara de kan bli bekymmer om de vill de. .

2010-08-18 @ 07:01:10
Postat av: Cattiz

Men Madde jag menade inte Skutskär,där är det mysigt...Men jag ränkar Skutskär lite till Gävle,ser Gävle som en stad och Skutskär hör till den :)...Så jag menade Gävle över lag...

2010-08-18 @ 15:59:13
Postat av: Madelene

Cattiz ~ Nej jag vet :D Men många tycker att det e långt til lskutskär oxå och försåtr inte hur man kan bo här.

2010-08-18 @ 20:09:45
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback