Kaos

Kan man säga att nästan hela dagen har varit i kaos?
Dagen började som sagt med besök hos hälsocentralen & sen vidare till barn kliniken. Har ni missat att läsa om det så får ni scrolla ned till inlägget under :D


Iaf så tog det halva dagen att träffa läkare, sen när vi kommit hem så åt vi mc donalds mat för lunchen var redan försenad, sen skuttade både jag & Aurora i säng och sov 1 timme. Pappsen kom & hälsade strax före kl 3, strax efter det så klick, blir mörkt och strömmen går. Kommer snart igång tänker vi, yeah right. Blev utan ström enda till ca 18:30! Så det innebar att vi inte kunde göra middag. Aurora som hade beställt blodpudding då det är det bästa hon vet (förutom potatis gratäng) blev såkalrt ledsen när hon inte kunde få det, hur förklarar man att vi ingen ström har hehe. Så hon ville då inte äta någe annat än fil & 3 smörgåsar samt 1 banan.


Det var dock lite mysigt, vi satt i köket allihopa och åt det & spelade yatzy och hade tända ljus :) Aurora är faktiskt duktig på yatzy och man e inte långt ifrån att få spö :D Klart man får hjälpa henne med vad hon ska ha och vad hon ska spara/slå men hon kan slå ordentligt o så själv, kul!


Dagen började i kaos men avslutades med lite mys!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Som tur är det sällan så illa som de låter :)

2010-08-19 @ 08:19:14
Postat av: Madelene

Kanske. Fast nu var det precis som jag skrev iaf.

2010-08-19 @ 11:02:45
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback