Staden & Buss

Yes idag blev det en tripp in till staden, klockan tidigt! Redan kl 9 var vi hemma hos Elisabet & Klas och så gick vi till bussen, vilket jävla skepp & hoj det är att åka buss med barnvagn, tack o lov att man har bil i vanliga fall! Det vore inga problem att åka buss med barnvagn om dom kunde ge fan i att ha alla dom där trappstegen, i stan var det hur smidigt som helst att åka med barnvagn, så skulle det ha varit här oxå. Dom vill att folk ska åka mera kollektivt, men då får dom fan tänka på lite smidighet med barnvagn och priser kanske, om det blir billigare att åka bil dit man ska så klart man tar bilen, sådant tänker nog dom inte på som sitter å bestämmer, påse nötter hela högen! Nu ska jag iaf åka buss själv resten av veckan så det blir säkerligen smidigare iaf. Jag har inget emot att åka buss så annars..

Iaf så följde vi med Elisabet & Klas till sjukhuset. Vi stannade vid entrèn och lekte i huset samt åkte lite kana. Sen gick vi till staden där det blev lite shopping, inte så mycket som jag hade hoppats på. Det blev som alltid bara till Aurora :D Hon fick en rosa jättefin väst =)

Jag själv var på jakt efter en höstjacka men jag får nog ta och hoppa över en sådan, finns ingen som passar :D Antingen så får man precis plats i dom och ser ut som en uppstoppad korv eller så kan man tälta i dom hehe. Så jag ger up pdet där nu, det får bli munkjacka & paraply så blir jag iaf inte blöt o fryser förhoppningsvis inte, haha. Förstår inte att det ska vara så svårt att hitta en jacka i denna stad som sitter rätt okej iaf, men det är ju övergående iaf. Jag får nog vänta med att köpa jacka tills jag åker till ullared så får jag se om jag hittar någon där. Saken är ju den att jag inte gärna vill betala hur många hundra som helst för en jacka som jag ska ha i ca 3 månader tills det är dax för vinterjacka. Hitta ju jackor på intersport o så, men då kostar dom närmare tusen lappen, det ger jag inte. Halvera de så känns det iaf mera okej, jag kanske e snål men då är jag det ;)


Nu blir det sängen och sova, jobbar 12-20 i morgon så blir inge stress upp på morgonen iaf, hoppas lilla prinsessan väljer att sova till nästan kl 8 iaf, då blir jag glad hehe.

Natti på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback