Jul Jul Jul

Ja nu är det Julkänsla här hemma på hög nivå!

Började dagen med att julstäda, har bara moppa golven kvar. Mannen skjutsade jag hem till bror sin då han behövde hjälp och jag mer än gärna är ensam hemma och får pyssla & dona lite för mig själv utan någon i vägen :D Aurora var på dagis så hon ville dit, men jag ringde före o kollade så att dom inte tänkte vara ute för då hade hon fått stanna hemma varesig hon ville eller inte. Brrr för att leka ute i denna kyla, de ska hon få slippa. Men hon ville till dagis då hennes bästa kompis fyller år idag och dom skulle ha kalas. Jag hade BM tid i morse oxå kl 8:30 så jag åkte för första gången dit själv så var Micke & Aurora hemma. Efter Bm besöket så gjorde mannen Aurora färdig och så åkte vi till dagis så hon fick tom sitta i en varm bil.

Allt gick iaf bra hos BM förutom mitt urinprov, det viade positivt, igen! Så i morgon ska jag till hälsocentralen till labbet och få lämna en odling, sen invänta svar på den om jag behöver behandling eller inte. Jag hoppas verkligen verkligen på att jag INTE behöver. Åt nyss en pencillin kur och tålde inte pencillinet så fick avbryta kuren då jag verkligen inte mådde bra. Så nu är jag skeptisk till mera och vill helst avstå. Men måste man så måste man, är ju inte bra för den lilla heller om jag går med en obehandlad uvi då det kan starta igång förlossningen och jag vill inte att den ska starta igång pga en sådan anledning. Vill ju helst att den ska stanna där tiden ut även om mitt tålamod börjar tryta :D Vill helst gå över till januari månad med. Dom små kommer när dom kommer och oftast inget som man kan påverka, men vi är redo iaf, eller jag är nog mer redo än vad mannen är.


När det var dax att hämta Aurora på dagis så åkte vi direkt in till staden för att storhandla på city gross då det verkligne behövdes att fyllas på överallt här hemma, det mesta var slut typ. Hade inte ens ett paket makaroner och då är det illa. Men nu har vi bunkrat upp så nu finns det mycket av allting, skönt! Började med middagen direkt vi kom hem som blev köttfärssås & spaghetti, mycket gott! Efter det så tog vi oss en liten stödvila på soffan framför Ariel 2. Efter den var slut så tog vi tag i julpyntningen, så nu är det tomtar o så här överallt. Underbart!! Älskar julpyntning och kan sitta i timmar och bara kolla, så mysigt och avslappnande faktiskt. Aurora hjälpte mig att stryka alla dukar, det tycker hon är roligt. Hon sprutar vatten på och jag stryker. Sen fick hon bestämma vilka tomtar o vilken gran hon ville ha i sitt rum. Blev verkligne nöjd med pyntningen och så fint överallt. Helt lagomt!

Efter maten så fick Aurora öppna sin chokladkalender. Det gillade hon! Hon får annars självklart inte äta godis varje dag, men när det är jul o nedräkning till julafton så tycker inte jag att en sådan liten chokladbit gör någon större skada. Hon fick en kalender av svärmor som hade köpt en varsin till Aurora & Isidor =)


Nu blir de inge mera uppdatering för idag för jag har så jäkla ont rent ut sagt så kan inte ens sitta, måste lägga mig på soffan igen..

Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback