Återigen

Jag ska återigen skriva om våra bilproblem ;)
I fredags när jag skulle åka hem från jobbet så märkte jag att något inte var som det ska med bilen. Mycket riktigt. Mina egna discolampor i bilen började att lysa disco en kort stund efter att jag börjat åka. Så jag styrde kosan direkt till brynäs mot mamma då jag förstod på en gång att jag inte skulle ta mig hem. Mina discolampor består av batterielampan och service lampan denna gång. När jag kommer till brynäs centrum nästan framme hos mamma så börjar det lukta illa i bilen, nu gick något sönder tänkte jag. Mycket riktigt, När jag parkerar hos mamma så öppnar jag huven och kollar vad det var, eftersom oljelampan oxå började att lysa så tittade jag bara på remmen direkt, å den var av, så den fick jag med mig i handen påväg in till mamma sen.
Både bra å dåligt att den gick av. Vi fick iaf veta vad felet var. Eftersom bilen har krånglat några veckor nu och jag skriivt det upprepade gånger i bloggen, såklart. Skriver ju i den om vad som händer om dagarna :D
Vi trodde ju först att dte var batterie eftersom det drog ut, köpte nyt toch bilen fiunka br ai näsdtan 2 veckor, tills det batterie oxå drog ur, så något tjuvdrar ström. Å när remmen gick så äre nog den som varit boven i bildramat.
Men vi har ju tid på verkstad i morgon eftermiddag som vi haft ett tag nu, så då blir den ju lagad så då slipper ni att läsa om mina bil problem sen, fast att det är frivillig läsning :)
Blir bara lite krångligare att ta sig till verkstaden då bilen icke ska köras, så får bogsera den dit.
Men annars är allt fint med bilen, allt under är ju nytt så nu bör det väl inte vara något sen, men som sagt, det blir alltid att man någon gång måste byta lite delar då det blir slitage när man kör.

Annars så har helgen varit extremt lugn. Lilla damen är ju sjuker igen, oj oj vad jag får upprepa saker å ting i bloggen. Först bilproblemen som är påväg mot sitt slut för denna gången iaf och nu att Aurora är sjuk för 3:e gången i förkylning & feber sen i julas. Önskar jag kunde få ta över den istället så hon slipper bli förkyld. Men tycker vi har klarat oss bra endå med tanke på hur mycket skit som går på dagis nu, springmask, magsjuka, vinterkräksjuka överallt osv. Då får man nog nöja sig över lite förkylning. Hellre de än magsjuka iaf.

Micke är inne i storstaden med sina bröder och hjälper deras mamma & harald med någonting, jag kommer inte ihåg vad. Så jag njuter faktiskt av ensam tid hemma med damen. Annars så får jag nästan aldrig vara ensam hemma varken själv eller med henne. Men blir ju oxå så när han jobbar hemifrån,  blir lite svårt att vara borta om dagarna då. Men han ska skaffa ett kontor i källaren som han kan arbeta med så småningom, Dock lite kallt för honom att sitta där nu då vi inte har någon värme i källare, men till nästa vinter har vi :) Då är hallen borta å riven och vi har fixat en till luftvärmepump till källaren så då ska källarytan oxå räknas in i boytan :)


Nä nu ska jag passa på att slänga ned mig på soffan och kolla på en film tills damen vaknar från sin lunch. Hon sover väl ca 1 timme, om hon inte sover en extra timme nu när hon är sjuk, man vet aldrig. Igår sov hon max 20 minuter till lunch, men då åkte ju jag oxå till stan kort efter att hon somnat och det märker hon och vaknar, slår aldrig fel. Förstår inte hur hon kan märka men barn märker mycket.

Sen blir det innemys hela kvällen, jag ska ta en liten promenad sen när mannen kommer hem igen så jag oxå får lite luft i skallen, skulle behövas.


Trevlig dag på er allesammans!
Shit happens.


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Ta saker på rätt sätt. Jag menade inte att det var jobbigt att läsa om det. Jag frågade bara det är lite skillnad.

2010-02-22 @ 11:42:43
URL: http://stephanieronning.blogg.se/
Postat av: Madelene

Jag har inte tagit åt mig av någonting. Jag har bilproblem och skriver då om det.

2010-02-22 @ 11:57:31
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

INTE varje dag du är ensam ;)

2010-02-22 @ 19:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback