Snickerboa

Aurora älskar att gå på dagis, så fort hon kommer dit.
Men hon har sen förra veckan sagt att hon inte vill gå till dagis, att hon vill vara hemma med pappa istället då mamma måste jobba borta. Men så fort vi kommer dit så går allt bra, men på vägen dit är inte alltid så rolig.
Nu har vi kommit på varför och jag vet inte vad vi känner, stackars lillgumman!
Det är ju såhär att Aurora älskar att kolla på emil i lönneberga, som ni alla vet att när Emil gör hyss så får han gå till snickerboa. Det vet ju Aurora om. Så hon tror säkert att hon gör något fel på dagis när dom går över till den andra avdelningen snickerboa varje eftermiddag.
Åååh vad jobbigt det måste vara för henne, får dåligt samvete :(

Måste säga till dagispersonalen i morgon att dom inte får tala om för henne att dom ska gå till snickerboa.
Så får vi se sen hur dte går, om hon endå fortsätter att säga att hon inte vill gå till dagis. I bilen påväg till dagis idag så sa damen såhär "Aurora gå villekulla, inte snickerboa" hehe.


Annars så har dagen bestått av jobb, fick även jobba över 40 minuter så det har varit fullt upp. Precis som de ska va ;) Ringde om extra jobb idag över påsk så fick dom tiderna jag ville ha, resurs tid 7-13 både påskafton och påskdagen. Kanon, får man tjäna lite extra då det är stor helg :) Och inte alls någon farlig tid att jobba. Annars räcker det med att jobba varannan helg, men kan man tjäna extra ibland så vill man ju göra det.


Nä nu ska jag strax gå och sova, jobbar 7-15 i morgon.
Natti!


Kommentarer
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

jag tror inte heller atthan beöver vällingen på natten. Jag ammade på natte ills 7 månader, gav han välling till 8. Sen slutade han dricka på natten. Men han har ju alltid vart så stökig på nätterna å vaknat 10-20 ggr per natt. Så är vi provade ge han välling vid 14 måna blev resultate att hnbara vaknade 1-2 ggr.

2010-02-19 @ 08:31:17
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback