Längtan!

Just nu är längtan stor efter måånga saker, om bara tiden kunde gå snabbare!

~ Längtar till min semester
~ Längtar tills vi åker till Gotland
~ Längtar tills mamma kommer hem från Norge
~ Längtar efter de jag beställt från Norge, massa mumma mat som man inte ätit på flera år då man inte längre åker dit varje år då mormor & morbror numera bor här sen några år tillbaka.




Idag har varit en rätt så kaotiskt dag, började direkt jag slutade jobbet.
Kommer att bli en sömnlös natt, synd att personen det gäller inte förstår att man är orolig och bryr sig och vill bara personens bästa! Hoppas de inte blir nå mera o slutar bra!
Älskar dig.




Helgen kommer mest bestå av att jobba, men har lugna veckan så det blir skönt. Men hoppas man får jobba något extra men vi får se. Kan vara skönt att vara ledig med men pengar vill man ju oxå ha. Det är även ockelbo marknad i helgen, men om vi ska dit så lär det bli i morgon då man är ledig eller så på lördag mellan mina lediga timmar. Jobbar 7-21 men ledig mellan 12-16 då jag har delad tur. Men de känns lite stressigt att åka på 4 timmar o så. Vi får se, annars är de snart älvkarleby marknad om 1 månad oxå.

Nu blir det att ta en dusch, när man äntligen får duscha igen! Anticimex var här igår och spraya som tokar i både dusch & tvättstuga och fick inte användas på 24 timmar och för Aurora & zimbas del 48 timmar. Haaft så mycket myror och anticimex snubben sa direkt att vi har en myrstack under huset, nu lär vi ju icke ha något myrstack där mera när dom varit hit, han sa att dom flyr på en gång. Tack & Bock för det.

Efter duschen så blir det att slänga ned sig i sängen med mannen och kolla på film tills man somnar, hoppas man orkar med att se 2 filmer, sugen på film maraton :) Ledig i morgon och lovad sovmorgon =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback