Kort inlägg

Det blir ett kort inlägg idag då jag inte orkar uppdatera om helgens aktiviteter, låter som dom skulle vara många, men inte då. Har haft en lugn & skön helg! :) Kortfattar helgen här nedan

Fredag ~ Mannen åker till tyskland på eftermiddagen och jag blir själv med dottern, vilket jag tycker är bara skönt faktiskt, det behövs ibland o speciellt då jag typ aldrig är ensam hemma varesig själv eller med henne. Vi var hos grannen så Aurora lekte med Klas, sedan kom janssons dit med så då lekte hon även med Hampus. Hon pratar faktiskt om honom än idag, hehe. Vi blev bjuden på grillat, mycket gott. Dock så åt inte Aurora någonting och det har hon inte gjort på flera dagar, förutom idag. Tror hon har varit lite dålig i magen då hon gör världens kalas blöjor ca 2-3 ggr om dagen så hon har nog ingen större aptit men idag åt hon som sagt. 2 korv med bröd och det var inte illa.

Lördag ~ Fick sovmorgon till ca kl 9, sen kollade vi på film och klev upp vid 10 och åt frukost. Gjorde oss iornding för ett äventyr till furuvik, jag köpte säsongskort. Det lär ju bli ett visst antal besök dit i sommar om man säger så. Om bara badsäsongen kunde komma igång snart! Älskar deras bad ställe så vi går inte in i själva "parken" varje gång vi är där, vi åker oftats dit för att bada och gå in till jetterna, det är hennes favorit. Karusell kan man icke åka varje gång. Storebror med tjej & hennes bror samt lillebror följde även med till furuvik, så jag hade sällskap ifall jag skulle bli yr, kändes bättre det än vara hemma själv. Men det gick bra, inte varit mycket yr under helgen så det är på bättringsvägen! Ser fram emot att jobba på tisdag faktiskt, det kryper i kroppen efter att ha varit hemma med vab, lediga dagar och sjuker själv i lite mer än 1 vecka.

På eftermiddagen vid ca 16 så kom Micke hem igen, skönt! Skönt att få vara lite själv men även skönt när han kommer hem :) Han hade köpt sån här ryggsäck med godis på båten till Aurora så hennes lördagar året ut är räddade och glad blev hon, faktiskt mest av väskan än godiset ;)

Söndag ~ Vi alla sov till ca kl 9 och klev upp vid 10 tiden då vi alltid kollar på lite film innan vi kliver upp så damen vaknar till liv. Sen pysslade vi lite här hemma och damen fick sova lunch. Sen blev det dax för leklandet. Jisses vad glad Aurora blev, hon bara vråååla leklandet jaa :) Väl där så var hon vild som vanligt, dom hade gjort om sen sist vi var dit så hoppborgen var borta och "småbarns avd" var flyttad till andra sidan. Det vart faktiskt bättre och dom fick plats med fler bord & platser. Aurora älskar bollhavet där man kan åka en kana ned, hon tog tom av sig strumporna för då kunde man ju klättra upp för kanan själv, hon är inte dum inte :) Hon var sååå trött & slut och alldeles svettig efter 2,5 timme så hon orkade inge mer, inte vi heller om ja ska va ärlig. Vi leker minst lika mycket med hehe. Där blev jag dock lite yr mot slutet för de blev väl för mycket "ansträngning" så jag gick o satt mig en stund och intog lite dricka, sen fick hon åka pulka en liten stund innan vi begav oss hemåt. Svängde in på affären först och det blev ica söder där vi köpte rostbiff & potatis sallad. Jag avskyr vakumpackat skit, det ska vara färska grejer om det så ska kosta mera. Så köpte 3 hg rostbiff för 78 kr, dyrt men gott!


Det var den helgen det, blev kanske lite mer skrivet än vad jag tänkt men blir oftast så.
Aurora tjatar om att hon vill vara på dagis i morgon och det skulle hon faktiskt kunna få vara några timmar då jag har lite att göra inom företaget att hjälpa micke med. Dax för leverans igen och det äre jag som sköter då jag är den med körkort i det här huset. Men vill även ha henne hemma då jag jobbar resten av veckan men förstår oxå att hon vill gå när hon gick typ 1 dag förra veckan.


Iaf så kommer jag att få lika mobil snart som grannen, igen. Vi hade ju det tiidgare med då vi hade 595 an, hehe. Sen så när vi var i valbo i fredags så köpte vi lika mysbyxor på barnavdelningen samt ett fint nattlinne som även den var i rosa med svart spets upptill & nedtill, jag älskar min och sover skönt i den ;) I vintras hade vi lika jacka och så med, får se vad det blir denna vinter, om de blir samma eller en ny, de visar sig. Hoppas på lite SOMMAR först! Nu ska jag spela lite mario galaxy 2, det går inte att slita sig!!! Hihih


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Väldigt "kort" inlägg du haha

2010-06-22 @ 09:40:30
Postat av: Madelene

Skulle bli det :D Men när man väl börjar skriva så kommer man på mer å mer haha

2010-06-22 @ 22:01:59
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback