Kalas

Gårdagen bjöd först på jobb 7-12 sen blev det kalas för hela slanten!
Hanna börjar bli stora tjejen och har nu fyllt 7 år, så vi var dit och gratta henne och fika lite.
Hon fick ett par skor av oss med hello kitty och glitter på, samt hårborste & hårspänne.
Skorna var jättefina, synd att dom inte fanns i Auroras storlek, då har hon fått såna direkt. Minsta storleken var 24 och det drunkar damen i :( Jag tror/hoppas att Hanna gillade dom iaf, dom åkte på rätt fort :)

Efter kalaset gick vi hem och gjorde lite middag, blev lite sent men det var ju lördag så då kan man äta lite senare. Aurora vräkte i sog potatisgratäng, som vanligt. Det är ju hennes favorit! Det är nästan så man lär göra en egen form till henne så mycket äter hon av det hehe. Gott var de iaf!
Sen hade vi lite lördagsmys framför en film, pippi på rymmen. Sen vid 20:30 fick damen gå och lägga sig. Fick vara uppe lite längre så vi kunde ha lite myskväll, det uppskattade hon. Somnade direkt sen.



Idag har det bara blivit lugnt, vaknar upp och kollar ut, vilket jag snabbt ångrade. Det snöar! Fan! Det var ju så fint väder igår och så blir det tvärtom idag, nästan deprimerande! Eller det är deprimerande!

Tur att det blir lek landet på eftermiddagen med några vänner så man blir lite gladare och Aurora kommer att vara mer vild än tam..


Nu ska jag sova med damen sover lunch. Så trött!

Trevlig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback