Längesen

Ja det var längesen man uppdaterade sist nu, i söndags var det väl efter leklandet hehe.
Ska jag vara ärlig så har jag inte haft så mycket ork till att uppdatera.. Sorry mina läsare!

Iaf så har man väl gjort en hel, får se om jag kommer ihåg att skriva allt.


Måndagen började med jobb 7-15, sen hämtade jag damen på dagis och så åkte vi direkt hem och gjorde mat. Jag ville till valbo men tänkte att dte är bäst att åka hem så hon får äta på sina mat tider först, sagt o gjort. Efter det så hämtade jag upp elisabet så man fick lite sällskap. Vi gick omkring lite i valbo och så gick vi in på ikea där jag köpte ett litet bord med två stolar till Auroras rum. Tänkte att hon kunde få ett sådant nu då hon leker så mycket med pippi huset och så slipper hon att ha det på golvet.. Hon älskar ju oxå att rita och nu kan hon göra det på sitt eget bord. Just nu sitter hon o leker med pippi huset på bordet, så sött :) Kommer att lägga in bilder på bordet under dagen, men hinner inte nu. Damen ska till dagis kl 9 då jag ska jobba med företaget idag.


Tisdagen blev det bara jobb, jobbade ju 12-20 så då hinner man ju ingenting varken före eller efter jobbet.


Onsdagen hade vi fullt upp. Började dagen med att städa med damning och allt, behövdes! Jag hatar svarta möbler, dom ker ut snart fortare än dom kom in. Jag dammade våran tv bänk som är svart, och det syns knappt! Det känns sååå tacksamt or not! Sen ringer Tezzan och frågar om jag var ledig, å det var jag ju. Så 1 timme senare kommer Tezzan & Lotta förbi med deras söner Jack & Wilmer, alla åt lunch här och så, hade riktigt treviligt. Det var fullt ös på barnen hela tiden så ljudnivån kan ni ju räkna ut själva hehe. Dom var här i några timmar så Aurora sov ingen lunch, men sen när dom åkte vid 3 tiden så däckade Aurora direkt i våran säng. Tänkte att hon kunde få vila och ta det lite lugnt genom att sitta och kolla på en film, ronja rövardotter. Tror hon såg 10 minuter innan hon la sig ned och sov, snarka som jag vet inte vad hehe. Bilder kommer på det under dagen oxå. Men då damen somna så sent så fick jag väcka henne efter en halvtimme, annars skulle kvällen vara körd. Dessutom så skulle vi på kalas hos bror & hans tjej då hon fyller 25 idag, men firade henne igår då hon jobbar idag. Aurora blev riktigt sur å grinig när jag väckte henne å hon ville knappt vakna.. Förstår henne, men var ju tvungen att väcka henne :( Hon var snäll å lugn på kalaset iaf och busade med alla. !9:30 var vi hemma igen. Otroligt att hon inte somnar i bilen. Lika var det i måndags kväll då vi var till valbo. Hon var vaken hela bilfärden in och HEM, då var vi endå hemma runt 20:30 och normalt lägger hon sig kl 19 och då brukar hon somna på en gång hehe. Så det var duktigt av tjejen.


Ikväll blir det påskpyssel för damen, vi ska till mamma och vara i föreningens lokal. Det blir våfflor och påsk pyssel mellan kl 17-20, så det blir skoj! Behöver man inte göra någon middag idag, skönt!

 

Nu måste jag klä på damen och åka till dagis.


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Var roligt o komma ut lite :)

2010-03-26 @ 07:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback