Leklandet

Idag har jag varit på leklandet med min älskade dotter!
Där träffade vi även Emelie med hennes nova, Emma & peter med deras Savannah.

Det var roligt att få leka & busa med Aurora i flera timmar, vi har haft en riktig mor & dotter mysdag hela dagen, hon var tvärslut när vi kom hem runt 18 tiden så hon tvärslocknade i sin säng efter lite kvällsmat.
Hon börjar bli så stor nu tjejen, märks på alla sätt o vis. Nu om kvällarna när hon är trött så säger hon själv till att hon vill gå och sova. I fredags sa hon "Snälla mamma, lägg mig nu" och så gick hon in i rummet och la sig själv i sängen och tog på täcket. Behövde bara gå in och ge en gonatt kram o puss och sen ut igen så sov hon. Lilla sötnosen. Annars brukar man få jaga henne så fort man säger att nu ska vi gå och sova. Då går hon och gömmer sig i pappas knä och säger inte mamma ta mig haha. Men så fort hon kommer till sängen så blir hon lugn och förstår att det är dax att sova. Det går bättre än någonsin att lägga henne oxå så det e skönt då vi har haft ganska kämpigt med det sen dag 1. Å nu somnar hon själv, stor skillnad. Trodde faktikst aldrig att det skulle gå så bra men vi har väl haft vårat med hennes säng gående nu. Hon sover dock inte hela nätter ännu men det gör inget, hon vaknar 1 gång och vill komma in till oss och somnar då om på 2 röda, så det är helt okej. Även om det skulle vara jätteskönt att hon sov hela nätter, men det kommer. Jag är nöjd som det är nu.

Saknar bara att få sova ut någon gång, men har börjat inse att sova ut får man göra i graven...


Nä nu ska jag lägga mig, jobbar dag i morgon så börjar redan kl 7. Sov lunch idag oxå när Aurora sov. La mig före kl 22 igår vilket typ aldrig händer. Så jag e trött konstant typ.
Ska lämna prov svar på tisdag så borde få svar på dom senast fredag tycker jag, så får vi se om dom hittar något fel på magen.. Spännande..

Bilder från leklandet finns på facebook, orkar inte ladda upp på 2 ställen.


Natti


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja härligt o ha barn o mamma dagar :) Ja har haft många många nu på raken - förutom helgen då var ju karln hemma - men Klas har ju varit hemma nu i snart 4 v:) han varit på dagis kankse 3ggr. Men idag är han där o leker o de gick bra o lämna honom.. inga tårar.. puh såå skönt!

2010-03-22 @ 08:38:20
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback