Mr Magsjuka

Mr Magsjuka har varit här och härjat, igår hade jag den :(
Fy sjutton säger jag bara, jag tror att jag ska dö varje gång !

Det började på jobbet i måndags, jag förstod redan då att jag skulle åka på skiten men levde på hoppet att jag kanske kanske kan ha tur att klara mig, använde ju handskar, munskydd, engångsförkläde och spritade händerna konstant, men de hjälpte icke. Igår vaknade jag kl 8 och mådde sjukt illa, aldrig mått så illa någonsin! Strax därefter var det dax, det blev sängen varvat med toa besök hela dagen.
På eftermiddagen orkade jag faktiskt att flytta mig till soffan, så då låg jag där istället och kollade på pippi långstrump under en filt. Kräktes sista gången vid 3 och sket sista gången vid 18, har fått behållit resten efter det och nu mår jag relativt bra, magen känns tom och knepig bara men inte så konstigt.
Vågar bara äta rostmackor och dricka avslagen sockerdricka, men tänkte prova en snäll middag sen och hoppas på det bästa. Men tror att det är över nu.

I morgon blir det planerings dag med jobbet i hemlingby 9-16.
Blir även fika samt lucnh, så det blir trevligt. Borde ha gått 48 timmar tills dess så jag kan nog gå utan att riskera å smitta dom andra.


Nä nu ska jag lägga mig och vila lite medan Aurora sover lunch. Sen ska jag bege mig ut en sväng på en liten promenad så man iaf får luft!


Kommentarer
Postat av: Katrin

Vill du ha en visning? går jättebra att ordna i så fall =)

2010-03-14 @ 00:07:16
URL: http://katrinrigglov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback