Öppnis

I morse knatade vi till öppnis, öppna förskolan eller kyrkis som det oxå heter, man får nog säga vad man vill :D
Men jag söger öppnis och alltid gjort hehe :)
Gick dit med Elisabeth & Klas, sen efter ett tag kom Stephanie med sin sötnöt Alexander.
Aurora har nog inte gjort annat än att pratat om Alexander sen vi kom hem, det var 2a gången som hon träffade honom, lite kul att lyssna på hennes historia :) Det är så mycket som vill ur den där lilla munnen på en å samma gång ibland så man nästan kan se att hon blir lite småarg för hon får inte fram allt samtidigt haha.
Låter så sött när hon ska säga Alexander för hon tar lixom en liten paus mellan namnet, så hon säger först Alex kort paus och sen ander. Det var iaf mycket trevligt på öppnis som alltid, hoppas man kan gå dit på torsdag med innan man börjar jobbet.


Det går ännu allvarlig vinterkräksjuka på dagis, vilket innebär att Aurora får följa med mig till jobbet 2 timmar i morgon fårn kl 10-12, sen kommer mormor och hämtar henne så får hon vara hos mormor och busa tills micke slutat jobbet. Sen får vi se hur vi löser onsdag & torsdag, om de går! Hoppas att dte går, för vill inte gärna skicka henne på dagis när sjukan går, iaf inte denna vecka. En dag i taget och tisdagen är löst så det är ju bra.


Det är iaf sådär med farmor, dom hittar väl inge fel vad jag förstått. Men man säckar inte heller ihop bara sådär kan jag tycka, men men. Men pappa ska på möte i morgon och ska väl ev försöka få henne till ett boende där det finns personal dygnet runt som finns till hands, som ser till att hon äter alla måltider osv. Hon är ju endå 83 år och bor för tillfället själv. Det e bra gjort endå!


Nä nu ska jag lira lite poker innan det är dax att sova, natti!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja de var skoj på kyrkis :)

2010-03-30 @ 08:12:30
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Elisabet

HÖHÖHÖ :P

2010-03-30 @ 09:06:42
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Ja Alexander är verkligen söööt :)

2010-03-30 @ 10:03:49
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback