Pain

Det är otorligt hur mycket pain kroppen klarar av, nu gör de förbaskat ont i magen och stårlar ut mot svanken :(
Tur att man har en läkartid i morgon eftermiddag, hoppas att man får en grundlig undersökning. Så grundlig som dom kan göra på en hälsocentral vill säga, det krävs nog en gastroskopi för att kolla i magen, hua får rysningar av bara namnet.. Gjort 1 gång och sa då aldrig mer, vill gärna stå kvar vid det men men.

Så i morgon lär jag åka tidigare fårn jobbet men sånt e livet, får ta lite semester eller om jag har någon komp kvar, ingen aning om det. Semester har jag massor kvar av iaf!

Har förresten bestämt nu när jag ska ha semester i vår/sommar!
Jag skriver vår/sommar för att jag har ansökt om 1 vecka i slutet av maj samt 1 vecka i slutet av juli, närmare sgat 26 juli då vi åker till gottland. Så hoppas iaf att den veckan blir beviljad då resan redan är bokad hehe. Sen har jag en så kallad "lugna veckan" var 6e vecka och då jobbar jag bara onsdag & torsdag kväll, så jag tog semester dom 2 kvällarna så blir jag ledig en hel vecka. Så sammanlagt blev de 7 semester dagar, det är typ ingenting hehe. Men jag vill inte ta ut mera semester heller, vill ju jobba. Dessutom så sträcker sig mtit vikariat till 31 augusti så att ta flera veckor semester under sommaren känns bara onödigt. Huvudsaken att jag endå kan göra saker med Aurora så är jag nöjd sen, Nu får vi 1 vecka i gottland och sen ska vi även till saltkråkan där dom filmerna spelades in, men dit är bara över dagen så det tar vi på en ledig dag. Tror o hoppas att familjen på höstvägen oxå ska med, men lät som så :) Sen blir det även en tur till sthlm för diverse saker och hälsa på auroras kusin, fast det hoppas jag att vi ska göra innan sommaren med, dom har ju fått kommit hem nu iaf :) Sen hade vi tänkt ta en tur till leksand sommarland oxå, sen får de räcka :) Kommer ju att köpa furuviks kort även denna sommar så kommer att spendera en hel tid där oxå :)


Idag så fick jag äntligen den nya mobilen. Ja ny mobil igen!
Var inte helt nöjd med den förra så den skickades tillbaka, så nu har jag en W715 och den är jag kanon nöjd med hittills, men jag förblir det säkert oxå :) Kanske skulle skriva att det är en sony ericsson W715 ifall ni funderar hehe. Men jag kör bara på sony ericsson, andra modeller bojkottar jag!


Nä fan klockan tickar på och man ska upp tidigt i morgon, 05:30 ringer klockan. På söndag får man sova lite längre hoppas jag :)

Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback