Semesten bokad!

Då har vi äntligen bokat semesten och den bär av till Gotland!
Så vecka 28 den 26 - 29e juli är vi på Gotland och gottar oss med sol & bad och massor med äventyr!

Vi ska ju nämnlien åka till kneippbyn till villa villekulla (pippi huset).
Som ni vet så älskar ju våran dotter pippi långstrump så det är väl klart att hon ska få åka till pippi huset där dom spelade in alla filmer och så, vi kommer att åka när dom har högsäsong och då är det pippi teater varje dag och lite andra saker, så det kommer att bli skitkul! Sen har dom även äventyrsland & vattenland så vi kommer inte att ha tråkigt, sen ska bilen med så vi kan även åka runt och kika lite, gå på stan i visby osv.
Men det fanns knappt några platser kvar, vi ville helst ha hotell men det var redan fullbokat så fanns inte en chans, så då blev det egen stuga. Går bra det oxå. Men är nog bara lite mer bekvämare med hotell men säkert skönare med stuga, hur man tycker. Vi beställde iaf frukost till alla 3 dagarna så då behöver vi bara fixa lunch, mellis och middag ute. Nu längtar vi som sjutton. Aurora är helt uppe i varv och tror säkert att vi ska åka i morgon hehe. Det är 4 månader kvar så lång tid :(


Annars idag så väntas jobb 13-21. Äntligen!
Har faktiskt längtat efter jobbet nu när man varit hemma 1 vecka och varit sjuker, aldrig roligt att vara hemma för den sakens skull, men inte mycket att göra, ibland blir man sjuker. Men ska bli skönt att komma tillbaka för jag älskar verkligen mitt jobb och trivs kanon. Även om de oxå kan vara jobbigt ibland, men så äre ju med alla jobb. Kanske därför det heter jobb? tål att tänkas på hehe.

Underbart väder är det oxå ute!
Tog vagnen till dagis idag och lämnade lillan, tänker inte ta bilen när vädret tillåter en härlig promenad!


Nu ska jag fixa & dona lite innan det är dax att åka.


Trevlig dag på er!


Kommentarer
Postat av: Katrin

Kneippbyn är kanonkul =) Vi kommer att vara på gotland under folkracefestivalen... vi var där för 2 år sen också.. skitnajs =)

2010-03-09 @ 08:23:45
URL: http://katrinrigglov.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Hoppas ni får super skoj :)

2010-03-10 @ 08:41:38
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback