Bröllops & Födeseldagen

Ja i torsdags var det som sagt min födelsedag och även våran första bröllopsdag.
Nu har vi varit gifta i 1 år och man är lycklig var dag :)

Dagen började med lite städ och doning. Redan kl 11:30 började vännerna att trilla in, först på besök var Tezzan & Lotta med deras söner Jack & Wilmer. Sen kom även mamma, pappa, storebror med tjej och lillebror, mormor & morbror, svärmor & harald m.m. Det var full rulle hela dagen! Folket stannade tills vi skulle iväg.


Vid 18 tiden så var det nämnligen dax för oss att bege oss mot staden där vi skulle äta en mysig middag tillsammans på en restaurang, vi hade inte bestämt oss för vilken men vi gick och kikade runt på menyer och så som finns utanför. Men jag tycker om heartbreake, det är mycket fint å trevligt ställe med kanongod mat, hade dock bara ätit lunch där i övrigt men nu blir det defintiivt fler kvällar!
För maten var verkligne aknon god, vi tog grillad fläskfilè med blandning av potatis klyftor/pommes med besås och en mycket god sallad. Kocken var dock något försenad då han lärade åka iväg med mat till en catering men när han kom tillbaka kanske 15 minuter senare så kom han och hade en supermysig förrätt med sig som han bjöd på för ati väntade. Det gjorde inte oss något. Vi hade inge bråttom och vi pratade en massor om allt å inget.

Kl 20:45 var det dax för bio, vi såg The Hounty Bounty (tror de stavas så) hehe. Iaf så var det en komedi med bl.a Jennifer Aniston och filmen var bra, men trodde den skulle vara bättre faktiskt, men helt klart se värd.
Vi hade en kanon mysig kväll som vi firade bara vi två, underbart!

På bröllopsdagen så gick vi oxå ut själva och åt mat och sen blev det bio, fast då sov vi även på hotell. Micke hade tänkt att överraska med det nu oxå, men han kom inte åt min rabatt utan att jag skulle veta så jag ska få en tatuering istället. Han hatar ju annars tatueirngar men han vet att jag älskar tatueringar och behöver fylla i den på benet så jag fick det i present, antingen fylla i eller göra en ny. Men jag ska fylla i min benet för den e icke svart längre utan grå. Men värsta stället jag tatuerat nån gång så därför har jag dragit ut på det hehe. Men nu ska det bli av! Ska boka tid, men lär antingen bli före sommaren eller så efter sommaren. För jag gör ingen tatuering sommartid iaf.



Tack alla som kom för en underbar dag och alla som gratulerade!



Den sena uppdatering beror på att jag jobbat 2 dubbelpass i rad så har inte funnits tid. Jag jobbade både fredag & lördag kl 7-20 samt idag (söndag) 7-15:30 så jag är rätt så slut, aldrig mera 2 dubbelpass i rad!

Dessutom så har vi varken brevband, hemtelefon eller tv i vardagsrummet här hemma på några veckor till. Då vi sagt upp Telia å inväntar att få bredbandsbolaget inkopplat. Så nu har jag kopplat mobilen till datorn och surfar via den, sen tv har vi såklart i sovrummet där vi har robert box, men roligare att kika i vardagsrummet ju. Men så blir det i några veckor till och går ingen nöd på det. Har ju mobilen och micke har mobilt bredband. Men då vet ni varför det kan dröja mellan uppdateringa i några veckor framöver.


Nu ska jag göra mannen sällskap i sovrummet, där är det nämnligen hockey på tv. Men det är sverige - norge som spelar! Så heja Norge! haha. Micke säger heja Sverige!


Hej Svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback