Duktig tjej

Vi har en sån duktig tjej!
I måndags var det som sagt för sprutan, i väntrummet så talade om hon för alla att hon skulle ta spruta i armen och hon trodde även att alla som var där oxå skulle ta spruta. hehe. Hon charmade väldigt många i väntrummet, vi kollade i boken och hon nämnde roliga saker som folket började skrattade av men de roligaste av allt var när en farbror kom in och han hade uppenbarligne ont i foten då han halta, då säger Aurora såhär "Gamla gubben haltar, ont foten" Då började alla i väntrumemt att skaratta kan ja säga, inte ens vi kunde hålla oss. Men vi sa ganska snabbt att man inte får säga gamla gubben utan man ska säga farbrorn :D En dam som satt brevid oss i väntrummet sa då "Att hon har ju rätt" hehe.

I alla fall så gick det jättebra att ta sprutan, hon fick välja arm och valde den högra, tog av sig tröjan och satt stilla i mitt knä, jag sa att hon kunde kolla bort men hon ville se och tittade snällt, hon varken sa eller ryckte till under sticket, men när hon hade tagit bort sprutan så små grinade hon bara en liten kort sekund, men då sved det nog till. Sen hade hon lite små ont i armen resten av dagen. Så duktig våran tjej!

Och när man är så duktig, då förtjänar man en belöning! Så vi åkte direkt ut till valbo till `Toys`r`us eller hur fanken det stavas! Så Aurora fick välja vilken leksak hon ville, de va hon värd. Kan säga att det höll på att bli en elbil då hon fastnade enormt för den, men efter 45 minuter där inne så valde hon ett bilgarage samt så ville hon ha några bilar till det, fast hon säger "min bilbana" :) Jätte stort garage med massor av finesser så det har vi lekt med varje dag sen i måndags. Hon springer direkt till det så fort hon vaknat, bra att hon gillar de! :)


Måste även berätta att vi äntligen fått träden som har befunnit sig på grannens tomt. Dom 5-6 träden har varit ivägen för alla grannar. Men speciellt för oss då den ena stora björkens vars grenar slår i vårat tak så fort det blåser minsta lilla, trädet var dessutom halvt dött och lutandes hitåt så har kunna ramlat över vårat tak när som helst, sen så dom andra grannar har ingen sol alls på deras framsida för träden skymmer och vi får grannens alla löv & kvistar på tomten, inge kul med extra göra, man har att göra endå.. Men nu är dom borta och alla grannarna är en peng fattigare då vi gick ihop för att vara snäll. Visst att träden stod på grannens tomt å hans ansvar, men då även vi ville ha bort dom så delade vi allihopa, men han som hade dom på tomten fick betala lite extra. Träden lärade såkalrt fällas mot våran tomt, så när jag kom hem från jobbet igår kväll så fick jag mig en riktig chock! Trodde aldrig att det skulle se ut sådär efteråt, jisses! Våran häck till grannen är helt borta, där över ligger de träd, våran komåost är med borta, men de var bara positivt :) Sen lite i vårat hallon, krusbär & lingon land hamnade några men de gör inte heller något. Så nu jäklar anamma har vi alla grannar jobb att göra, men vintern är räddad med ved iaf :) Med tanke på vad vi betala och med tanke på hur mycket ved det kommer att bli så var det en bra investering. För nu till vintern ska vi elda i pannan för värme & vatten. Billigaste alternativet så vi tänkte testa det, då blir det riktigt varmt å skönt och så slipper man dyra elräkningar, förhoppningsvis! Så fort vi får vattenberedaren ikopplad så ska vi börja elda för varmvatten direkt. Ringde en kompis bror häromdagen som jobbar med sånt så han skulle komma och fixa, låter bra :)

Nä nu ska jag duscha & sen sova, jobba tidigt i morgon igen 7-15, men i morgon får man helgs betalning så det blir altid något extra klirr i kassan, kan behövas nu framöver, många planer =)


Natti!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback