Jobbat extra

Idag hade jag egentligen en ledig dag men jag jobbade extra nåhgra timmar så det blir lite extra klirr i kassan :) Jobbat en del extra den här månaden precis som förra månaden så det blir kanoners.

Efter jobbet idag så var morfar här och han hade redan gått till dagis för att hämta lill snuttan. Hon fick gå hem tidigt idag då jag slutade redan kl 12, så när morfar hämtar henne strax före 1 tiden så sov hon. Hon var lite små grinig tills hon vaknat till sen men koppla hon att det var morfar som hämta så då blev hon glad :)

Morfar var här hela eftermiddagen, mycket trevligt! Våran egna trädgårdsmästare. Han klipper våran gräsmatta varje sommar och nu var det premiär klippning och det behövdes verkligen! Nu är de tjusigt på gräsmattan igen =) Vi åt även mat, både grillade revbens spjäll och grillade kycklingklubbor, pappa åt dock ingen kyckling då han är allergisk mot det. Hade både potatis sallad till samt pommes, mest till Aurora då hon icke äter potatis sallad för det är ju kladdigt, då går det ju inte att äta! haha.


I morgon är det äntligen dax för furuvik, som damen har längtat efter att få åka karusell. Jag börjar gruva mig lite för allt folk, radion nämnde att det kommer minst 60 bussar och ca 9000 människor totalt. Det är mycket det i den där parken, men det visste vi ju om att det skulle bli packat med folk, men gör man inte för barnen?
Aurora fullkomligen älskar furuvik, förra sommaren var vi där ca 2-3 ggr på 1 vecka och det lär ju inte bli mindre i år när hon är 1 år större. Perfekt ställe att bada på oxå, älskar deras badanläggning och man kan låta henne bada fritt utan att oroa sig alldeles för mycket. Jag som måste ha full kontroll hela tiden, kontroll freak :D Måste försöka släppa det men det e lättare sagt än gjort, my little princess is everything!


I veckan händer det massor av roliga saker & äventyr, hoppas jag! :)
Kan avslöja att det förhoppningsvis blir en tripp till stockholm. Hälsa på mickes syster samt ta en tur in till antingen centrum för att spana eller så nöjer vi oss med sollentuna köpis, det ska visst vara stort det oxå och det har man ju aldrig sett så det låter skoj :) På onsdag ska iaf bilen in på service och sen händer mycket mera :)

Måste försöka få bilen inlämnad för toning av rutorna innan vi åker till gotland så man slipper ha en massa annat skydd som åker ned efter ett tag, dessutom är toning mycket finare än ett solskydd på tex nalle puh. Men om vi inte hinner så får det bli ett sådant skydd, är ju iaf bättre än inget.
Men jag ska kolla upp angående toningen i veckan.



Nä nu ska jag få damen att sova innan talang börjar, så man får spana på det i lugn & ro :) Idag vill hon inte sova alls, springer upp ur sängen och smygleker, men vi märker direkt hennes små tassande steg så hon kan icke lura oss. Hon är iaf ärlig och svara när man frågar henne om hon ligger ned i sängen, Nää då ropar hon glatt. haha hon är så söt fast det blir lite små drygt ibland.

Trevlig Helg!


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Nej men jag tycker inte om det. Folk ska glutta och undra i allt. Räcker att man frågar en gång inte flera... men nu har alla som läser min blogg fått svar iaf! :)

2010-05-24 @ 20:20:12
URL: http://stephanieronning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback