Last days

Här kommer det lite uppdatering om vad som hänt dom senaste dagarna.
Jag glömmer bort att uppdatera bloggen och har ingen ork att göra det varje dag, tyvärr. Ska försöka ändra på det men man är ju helt slut på kvällarna så det e skönast att slänga sig på soffan och kolla på lite true blood :)

 

Vi var ju som sagt till furuvik i lördags på kommunaldagen. Vi hade verkligen en underbar dag och vi kunde inte haft bättre väder, jag blev tom röd som en räka i ansikte & armar, så bra tog solen :) Mamma skjutsade oss till furuvik då vi tänkte att aldrig att vi får en parkering, men när mamma åkte förbi furuvik ca 9:15 så var det en enda bil på parkeringen hehe. Jag trodde redan att det skulle vara lång kö då. Vi kom dit till ca 9:40 och fick stå i en skaplig kö, tog kanske 25 minuter. Tycker jag inte var så farligt alls, jag hade väntat mig att stå längre om jag säger så. Vi började med att kolla på djuren och gå runt i skogen, hur mysigt som helst. Aurora var ju i extas, hon verkligen älskar furuvik. Hon tjata om att hon ville gå in till fårskallarna och klappa dom så vi gick ditåt, dom sprang runt och lät bää bää för fulla muggar dom, dom var nog inte så vana med såå mycket folk skulle jag tro :D hehe. Kl 12 öppnade iaf nöjesfältet så då stog vi bland dom första till karusellen masken, lilla berg & dalbanan, Auroras favorit. Så vi åkte den och bilarna, bilarna åkte hon med lillebror Marcus. Sen åkte vi inga fler karuseller för köerna dit var värre, hade kunna stått i dom men lilla damen var trött & slut. Vi bestämde oss för att ta lite lotter, det e ju standard! Kan säga att jag ångrar mig att jag glömde o köpa en triss lott på vägen hem!

Jag vann på precis allt, på varenda lott stånd! helt otroligt. Började med att vi såg ett stånd där dom hade hello kitty nallar, tänkte att en sån lär man ju försöka vinna, köpte 6 lotter till att börja med... Bara det att jag vann på 3 av dom, så hon fick inte bara 1 hello kitty nalle utan 3! Sen gick vi vidare till choklad hjulen, har alltid velat vinna en sån här stor kartong med 2 kg choklad. Tog ett nummer (68) av någon anlending och vilket nummer kommer? Jo 68 :) haha så vann en stor choklad kartong på första försöket. Mitt emot det ståndet fanns det ett stånd med gosedjur blixten maskin. Micke sa att en vi provar där, en sån lär hon ju ha. Köper 2 lotter och visst vinner vi en sådan :) Efter det så sa vi att nu får det vara stopp med lotter, vi har ingen mera plats på vagnen och vi hade ingen större lust att bära, haha. Ja det var roligt faktiskt, annars brukar man ju aldrig vinna.

Efter furuvik så kom mama och hämta oss igen. Vi åkte o handla lite käk och så gjorde vi mat här. Det blev fläskfile med klyftpotatis och beasås med en god sallad o dryck till, det satt mycket fint efter dagen! När mamma åkte hem mot kvällskvisten så fick jag något ryck och började att tvätta bilen, de behövdes oxå, dom blir skitiga fort. Nu vill man ju verkligne hålla efter och vara noga när man har en fräsch bil. Att köra i biltvätt gör jag aldrig, dels för att jag tycker det är otäckt och dels så är det så mycket skit på dom där bortsarna så jag vill icke att dom ska nudda lacken.. Så jag tvättar själv & lämnar in emellanåt. Lämnar in på ett bra ställe på brynäs, dom tar 250 kr men då blir den som ny både invädnigt & utvändigt och luktar gott, så det tycker vi att det e värt att göra en gång i månaden eller varannan och sedan tvätta själv, japp jupp!

Söndagen blev det jobb igen, hade delad tur. På lediga timmarna så blev det valbo med mamma och sen fick jag god mat hos henne, sen dax att återgå till jobbet.

 

Jag vill ha torsdag nu! Då blir det ett äventyr med Emelie & våra döttrar :) Aurora kommer att älska utflykten vet jag redan nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback