Oj oj oj

Nu var det verkligen längesen jag uppdaterade, fan över 1 vecka sen!
Endå så har ni klarat er ;) Härligt! haha

Ja vart ska jag börja? Har hänt massor så jag kommer nog inte ens ihåg hälften hehe.
Utan att ta det i ordnng så kan jag berätta lite vad vi pysslat med.

~ Vi har äntligen fått bort grannens träd, hela 6 st! Super skönt! Nu kommer vi slippa en massa jobb på tomten (man har ju att göra endå så man behöver ju inge extra direkt :D). Slipper att kratta en massa löv och plocka massa grenar, slipper oroa oss när det blåser att vi får ett björkträd rätt genom taket, nu är dom borta och ved får vi massor utav, härligt. Men mycket jobb. Vi & grannen mitt emot hjälpte till grannen som hade träden på tomten att betala, han fick ta den största kakan då det var hans träd men vi hjälpte till för vi har velat haft bort dom sen förra året då dom skymmer mycket sol, får all skräp på tomten osv. Så vi såg det som en "investering" att betala då vi & grannen mitt emot får all ved att dela på, blir en hel del på 6 träd, så vintern är räddad :) Ved kommer behövs ännu mera nu när vi ska elda i pannan för både vatten & värme.

~ Jag har varit hos tezzan för fika och färgning av hår. Det blev som alltid färga utväxten ljust och det blev även nu samma färg på underhåret, lila. Ritkigt snyggt tycker jag, å andra med :)

~ Har varit hos vännen Emelie på klädparty där det köptes lite kläder till Aurora. Jag ska själv ha klädparty här hemma i augusti då höst kollektionen har kommit. Så då kommer iaf Emelie till mig m.fl :)

~ Jag har jobbat en hel del. Förra helgen körde jag dubbelpass 7-20 både fredag & lördag och söndagen hade jag 7-15:30, så kan säga att jag kände mig mer död än levande och därmed lite kass uppdatering. Har dessutom alltid varit nattuggla så lääänge jag kan minnas, men nu har jag fan blivit tvärtom, kvälls trött & morgon pigg. Men det känns skönt, har väl helt enkelt inte vetat tidigare att det e skönt att lägga sig i tid på kvällen och vakna pigg på morgonen :D Har alltid blivit en aning för sent i säng och då är man ju zombie när man vaknar. Så nu innan kl är 22 så sover man ju, mindre roligt tycker nog mannen men så kan det vara, han har ju gjort likadant så han tycker nog det e lite skönt han med. Man får hålla sig vaken längre när man är ledig!

~ Har bokat tid för service på bilen, stor service. Service lampan i bilen började att lysa så då ringde jag saab direkt och sa det, då kollade han upp att det var dax för service. Ringde då till verkstaden och bokade tid så nästa vecka ska den in. Härligt! Då blir den nyservad och så tills det är dax att åka till gottland! Det närmar sig! Inte behöver vi betala något heller för servicen då den går under garantin. Tur det för den skulle inte bli billig, tror han sa över 9947 eller så, saksamma.

~ Den gamla skruttan är såld sen några dagar tillbaka, den första som såg den köpte den. Så gick snabbt & smidigt att bli av med den och fick ut det vi vela ha, alla nöjda & glada. Dock så sved det litegrann för det har varit min favvobil av alla bilar men har ju en ny fin favoritbil nu så det gick över ganska snabbt :)

~ Nästa vecka blir det lite roliga äventyr, återkommer mera om det senare.


Nu kommer jag icke på något mera så detta får duga så länge gott folk!

 ~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~Happy~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback