Rörmokare

Ja vi har ju länge varit ute efter en rörmokare som kan koppla in våran varmvattenberedare så vi slipper att använda pannan för att få varmvatten, dessutom så är patronen dåliga i pannan så vi har ingen rolig elräkning nu i månaden kan jag säga. Värme behöver man ju inte ha på nu och det var nog snart 2 månader sedan som vi stängde av luftvärmepumpen helt och slutade att elda, vi eldade då o då av mysfaktor tiidgare men nu är de alldeles för varmt inne för de, å varmare blir de när sommar värmen kommer :)

Lite komiskt bara angående rörmokaren. Jag ringde till en kompis till mig för att få numret till hennes bror som är rörmokare och har egen firma. Han själv var dock pappaledig i flera månader till och vi vill ha beredaren ikopplad nu, helst för flera månader sen. Så han ska skicka en annan kille från firman. Killen kommer hit igår för att kolla hur det såg ut och mäta o räkna ut vilket material han ska, då visar det sig att det är en gammal kompis till micke. Så från den ena kompisen till den andra haha. Så det e skoj. Han håller på för fullt nu med att koppla på och allt vad han gör och gjort i snart 3 timmar, hehe. Nu när Aurora sover så ska jag gå ned i källaren till grabbarna för att se hur allting går och dom börjar bli klara. Ska bli såå skönt att få billigare elräkning i månaden samt att få duscha i hett vatten, våran patron i pannan som vi kört med nu är lite trött av sig så den orkar knappt att värma upp vattnet så man har fått duschat i lite varmare än ljummet.

Vi har ju ringt flera firmor från oktober som sagt att dom ska komma, men än har vi inte sett röken av dom. Det är för att dte är för mycket jobb och för lite betalt för dom. Dom tar ju betalt för timpenning och det tar ca 3-4 timmar att fixa, så dom har väl inte ansett att det är lönsamt för dom. Men då kan man säga det rakt ut anser jag än att säga att man ska komma. Oseriösa firmor! Dom lär inte få många nya kunder nu iaf.


Rörmokaren kom hit igår och kolla, idag kom han o ska fixa, det kallar jag service! 




Nu blir det true blood, blir sängen tidigt. Bilen ska till verkstaden för service i morgon ca 7:30 och jag har möte på jobbet 8-10. Så jag hoppas dom tar min bil först i morgon så jag får hämta den i tid, vill helst inte hämta den innan dom stänger men blire så, ja då är de bara så!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback