Tona bilrutor :)

Yes idag lämnade vi in bilen för att få rutorna tonade, härligt!
Såg ingen anledning till att vänta och ville aboslut ha det gjort tills vi åker på semester så lilla damen slipper få sol i ögonen, det avskyr hon. Solskydd skyddar inte allt och dom plockar hon ned så ingen bra idè, sen är det ju faktiskt snyggt med tonade rutor. Så nu är jag nyfiken på att se hur det blev, ska försöka ta mig in till stan på ett eller annat sätt så man kan hämta pärlan.

Vi åker ju dessutom till sthlm i morgon så fort vi vaknat och gjort oss iordning.
Ska till Mickes syster och hälsa på, tänkte även passa på och ta oss en promenad till sollentuna köpcentrum och spana lite, å jag tänkte shoppa ett par vår/sommarskor, minst om jag får bestämma :D haha.
Sen skulle vi äta middag där oxå på någon restaurang :)

Det var iaf ventilen som gått sönder, så vi fixa en ny idag och rör mokaren kom hit för 3e kvällen irad men nu så har vi äntligen varmvatten!! Gud så underbart! Bara det att rör mokaren inte förstår hur vi kunna haft varm vatten i detta hus tiidgare då vi icke hade någon backventil på den gamla ventilen, hehe. Men på något under så har vi haft det, men nu mot slutet så har det bara varit puss ljummet fast det iaf stått att det ska vara 70 gradigt, men de har ju bara släppts in kall vatten till varm vatten typ, något sånt. Men nu fungerar det iaf och det e huvudsaken och kommer att bli betydligt billigare i månaden och det tackar vi för, vi har inte haft trevliga räkningar nu dom senaste månaderna kan jag tala om bara för att värma vattnet, men betalade just den sista dyra räkningen hoppas jag!


Idag blev det badhuset på morognen för att bada lite, Aurora var galen som alltid, hon älskar verkligen att bada. Efteråt så blev det en dusch och tvättade även håret då vi icke hade varmvatten hemma ännu då.
Man blir alltid så jäkla trött i kroppen efter man badat så jag sov faktiuskt lunch idag när Aurora sov lunch. Hon fick tom sova lunch med mig i sängen och det var sååå mysigt, hon höll om mig hela tiden och micke väckte oss efter 2 timmar, haha.


Nu ska jag slappa å ta de lugnt, hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Nej har man någon som sysslar med att tona rutor hemma så finns ingen anledning o vänta.. de e ju rätt billigt, o de som gör de tjärar en liten hacka :D

2010-05-31 @ 07:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback