Kalas

Idag har vi varit på kalas hos Nova som fyllde 2 år, hipp hurra! Hon börjar bli stora tjejen och hade 2 tofsar i håret, precis som Aurora :)

Annars har vi haft en lugn dag. Alfons är så snorig så inte vela gjort så mycket ute heller men lite luft fick han på en promenad iaf. Medan vi var på kalas så var han hemma och busa med pappsen. Mannen hade överraskat med potatisgratäng & kassler när vi kom hem samt diskat, tack älskling! ♥

Fixade lite här hemma på gården oxå. Jag & Alfons krattade äpplen och la dom i kompost tunnan medan mannen & Aurora klippte gräsmattan så nu är den fin igen, men det var nog sista gången för detta år som den behövdes klippa skulle jag tro. Men kratta äpplen får jag nog göra i några veckor till då trädet är överöst med äpplen så tom en gren gått av för de är så mycke äpplen. Vi har supergoda äpplen, aldrig ätit så goda faktiskt! Grannarna gillar nog oxå våra äpplen då dom oxå äter av dom :)


Snart dax att hyra släp och åka till tippen med diverse saker, tok rensa hela källaren & garaget och har en del bråte från garderoberna i hallen som lär köras iväg. Vi ska göra iordning i källaren nu så även den blir att man kan vistas där nere. Just nu har vi det mest som förråd då vi bara tvättar & duschar där nere fast vi har sådan fin gillestuga som man kan inreda hur mycket som helst. Så de ska vi ta tag i denna höst. Sen lääängtar jag tills vi ska renovera tvättstugan, mina fina kommande rosa tvättstuga, yes ni läste rätt :) Jag får välja hur jag vill ha det i stugan då det är jag som vistas där nere och sköter all tvättning så jag vet precis hur det ska bli. Rosa & Vitt med 3 fina stora garderober och torkskåp, dom 2 sist nämnda står redan i garaget och väntar. Måste helst riva tvättstugan innan vintern iaf och isolera den, annars får man hänga tvätt för 3:e året irad i ca 15- 16 grader, vilket tar ca 3 dagar för tvätten att torka, inte så kul. Så isolera den så kan man elda och skicka ut värmen på elementet men just nu är de ingen idè då den icke är isolerad, värmen smiter ju ut lika fort och dumt att elda för kråkorna lixom.



Det var dagens inlägg och här kommer en bild på gräsklippning samt Alfons första tandborstning! :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback