Barnens hus

Dit var vi idag på eftermiddagen och köpte lite grejjer till Aurora, bl. a en "lära-gå-vagn" som hon går med för fullt, nästan springer. Har sen tidigare en lära gå bil och hade tänkt att bara ha den, men då hon inte kan slita sig från lära gå vagnen på öppna förskolan så åkte vi och köpte en, den har redan gått varm här hemma, hehe. Köpte även en skylt till vagnen där det står "liten men tuff" så den satt jag dit direkt vi kom hem oxå, hehe. Ska ev åka in till barnens hus imorrn igen och köpa en julklapp till Aurora, nämnligen ett stort kök med 40 delar (tillbehör). Är kanske egentligen för lite större barn (står 3+ ) men hon älskar att leka med det och vi har bara lilla micki spisen här hemma så blir bättre med ett stort kök.

Hembesöket med 10 månaders kontrollen av bvc gick super bra, hon hade inget att anmärka på. Hon sa att Aurora var tidig på det mesta och det stämmer ju, sen att hon är mycket bestämd å envis och det stämmer oxå, hon vet redan vad hon vill och varit så enormt bestämd sedan hon kom ut, i princip, hehe.


Nä nu blir det att kika på film och mysa lite, har nyss kört igång en brasa och det e sjukt mysigt, allra minst nu när det ligger snö ute, vill ha jul nu nu nu !!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

du gillar ju inte barnens hus eller????

2008-11-20 @ 09:32:40
Postat av: Steph

Av vilken anledning ska dom göra hembesök? Jag fattar inte ja :S

2008-11-20 @ 17:54:36
URL: http://stephanieronning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback