Skön Helg

Det har varit en skön helg trots att man varit lite sjuker, men det var 1 dagars förkylning. På torsdagen var jag typ helt död och på fredagen så fungerade jag igen, skönt. Micke var helt död igår, fast han fick värre stackarn. Han hosta så han kräktes flera ggr, så mye slem :/ Men idag är han mycke piggare men dock inte helt pigg.

Vad har vi gjort under helgen då? I fredags gick vi till Emma & Peter en sväng på haga och pratade lite, sen skjutsade jag in dom till ica maxi så dom fick storhandla, passade även på själv att handla en kasse :) På lördagen åkte vi till valbo, dom ville inhandla en boxer. Sen svängde jag förbi owe jansson på vägen hem där de shoppades litegrann :) Igår åkte jag och Aurora in till barnens hus, avksyr egentligen det ställetoch handlar inte där om jag inte måste. Men igår så vart jag tvungen då pyret har stängt på lördagar och Aurora behövde en ny napp till nappflaskan, hon tar ju bara en viss sort. Köpte även en mössa för det e dax för det nu igen, hösten är ju här. Hon fick såkart en mössa från lundmyr som det står Sötnos på, för det är ju de hon är :) Sen kom Carina & Harald ut hit igår på en fika och så plockade dom 5 kassar med äpplen, endå så ser de inte ut som om det har minskat några äpplen alls på trädet, hehe.


Snart ska jag ta och åka in till stan, har sådan tandvärk för jag tugga bort en lagning så fick tid hos tandläkarn 10:30. Så ska lämna Aurora till mamma under den tiden, sen efter tandläkaren ska vi gå på stan. Måste ihandla en höstjacka till Aurora samt ett par vantar, när vi gick en promenad igår kväll så vare fan isbjörnar ute så det vart bara en kort promenad.

Idag flyttar Brorsan hit med, niiiiiice! :) Skönt att ha honom på hemmaplan igen. Han lassar kärran just nu och ska åka ned med första lasset snart, så hoppas han får med vårat biljardbord på det, annars blir det på andra å sista lasset. Så ikväll kan man spela biljard, sooooft! Ska spöa micke, utan problem ;) hehe.


Nä nu lär jag göra iordning mig & Aurora så jag kommer till tandläkaren i tid, en fördel :D hehe.

Hej Svejs!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Alltid bra o komma i tid till tandläkaren - kanske syns på stan sen.. ska ner med Klas ja med =)

2008-09-01 @ 11:03:38
Postat av: charlotte

är tyvärr för feg för det haha :D ja det går fort men ändå så känns det som om theo är flera år, känns liksom som han alltid har funnits! :) oj 8 månader redan, stora tjejen nu ju!

2008-09-01 @ 22:16:11
URL: http://charlotteholst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback