BVC

Idag på morgonen så hade vi bokat in en bvc tid till Aurora då vi kände att vi vill komma någon vart med hennes ätande samt kolla en vikt å längd. Det kunde väl kanske varit bättre men det var absolut ingen fara. Hon väger 9100 gram och var 77 cm, vilket betyder att nu ligger något under på viktkurvan. Hon har med andra ord bara gått upp 200 gram sen 20 januari på 1 års kontrollen vilket inte är särskilt mycket. Men hon är otroligt aktiv med och sitter fan aldrig still, hon är i full fart hela dagarna så man skulle kunna tro att hon var en duracell kanin, förstår inte vart hon får all denna energi ifrån, men skulle bli glad om hon delade med sig :D haha. Just med maten så var det inte så mycket att göra åt i dagsläget då hon var långt ifårn undernärd och hon mår prima vera och hade trots allt ökat i vikt även om det inte var mycket.

Hon sa dock en rolig grej. Hon sa att vi skulle prova med att ge henne lite chips, typ 2-3 st. Både jag å micke kollade en aning konstigt på varann å sen på henne haha. Men hon sa att det låter säkert jätte konstigt men specialisterna i uppsala ger barnen chips som har riktiga mat / sömnproblem, för det ökar aptiten å gör något med salivet som jag inte riktigt kommer ihåg. Jag är ännu mycket tveksam/skeptiskt till om jag vill ge henne några chips, samtidigt som jag vill att hon ska äta vanlig mat och skulle kunna prova det mesta. Men om chips är den rätta metoden vettefan! Vad tror ni?
Jag känner att jag har fått blogg torka nu på den senaste tiden, uppdaterar allt för sällan å lägger in alldeles för lite bilder. Måste ta å bli bättre på det, är ju roligt att blogga och få visa bilder osv. Men nu när man jobbar om dagarna så är jag så kvällstrött att jag hellre spenderar kvällen på soffan framför Varuhuset som vi precis börjat att kolla på. Det är en gammal gammal serie från slutet av 80 talet men den e såå bra, störtskön! Jag går å längtar till kvällarna så man ska få se fortsättning på vad som händer, haha. Men att blogga tar ju bara några minuter så jag ska av vara lite tid till det nu framöver. Jag hatar ju själv när jag läser bloggar och så uppdateras dom så sällan, så vill inte jag ha min blogg egentligen. Så nu ska jag skriva ett inlägg om dagen iaf.


Nä nu blir det sängen, upp å jobba imorrn. Har dock varit ledig i 2 dagar nu och det behövdes, så skönt!!
Natti

Kommentarer
Postat av: Elisabet

jobb-dag för dej idag då.. ja de e jobbigt när de sm inte äter.. men ja tror de kommer lösa snart - hoppas de iaf

2009-04-02 @ 09:19:18
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Mickis - Mamma till Lilly

Så söt liten tös du har :)

2009-04-02 @ 20:41:38
URL: http://lillyfreja.blogg.se/
Postat av: Marie

Chips?? Tja varför inte egentligen. Kanske värt att prova iaf... :)

2009-04-02 @ 21:20:07
Postat av: Marie

Chips?? Tja varför inte egentligen. Kanske värt att prova iaf... :)

2009-04-02 @ 21:21:41
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Chips? Det lät intressant :P Men äter hon inte vanlig mat eller vad?

2009-04-05 @ 20:03:05
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback