Glömde ..

Haha inatt vid 4 tiden så kom jag på att jag glömde och uppdatera er om hur det gick med stoppet i avloppet i fredags!
Det är ju oxå en sak att komma på sådär mitt i natten, men men :D

Iaf så gick det inget vidare. Micke & Göran försökte i flera flera timmar att få bort det men till slut så gav dom, så då lära vi ringa efter en "sugbil". Sagt o gjort, vi ringde dom vid ca 1 tiden där omkring och hoppades innerligt att dom skulle ha tid att komma före kl 16, för annars har det blivit jour tid och då har det kostat det dubbla priset.
Sugbilen kom vid 14 tiden iaf så dom kom rätt fort, han fick dock hålla på i 1,5 timme !! Så det var verkligen tvärstopp och han fick suga ur 3 "brunnar/avlopp". Så det kommer väl en fin räkning sen med posten som en överraskning, den hamnar aldrig under 2000 iaf, så mycket vet vi. Roligt värre :D Men så blir det med hus ibland å man får ju räkna med extra utgifter, och förr eller senare så får man stopp sa den där snubben. Men han sa att man aldrig aldrig skulle använda billigt toapapper för det löses inte upp i vatten, men de har vi inte heller, ska man ha sånt papper kan man ju lika gärna torka sig med sandpapper, känns ungefär likadant :D


Så nu slipper jag att grubbla på den uppdateringen för nu är den gjord, kanske jag kan sova nästa gång jag lägger mig. Vilket jag hoppas på blir snart, för jag mår som en utsketen äppelmos!! Micke sa att han bara skulle sträcka ut ryggen så skulle han kliva upp med Aurora så jag kunde lägga mig igen. Men känner jag honom rätt så kommer han att ligga kvar iaf någon timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback