Lurad?

Är det någon som har blivit lurad idag? Det är ju trots allt 1 april :D
Jag brukar alltid bli lurad och lika dum är man varje år som går på det, haha. Men nu har jag faktiskt inte blivit lurad, vad jag vet iaf :D Å jag har inte heller lurat någon, men måste erkänna att jag vaknade upp å tänkte direkt "Hmm undra om jag ska lura någon idag" Men med min fantasilösa fantasi så kom jag inte på något alls så jag fick inte luras med någon.
Idag tvingade jag med mig storebror till valbo då jag ville köpa en ny mobil, vill ha råd men mest sällskap :) Han följde snällt med, tur för honom haha :D Så nu är jag en mobil rikare och en peng fattiagare, så det e väl som det ska va :D
Det blev iaf en Sonyericsson W595 i en skitfin rosa färg, i loooove it ! Då jag ville ha abonnemang å behålla samma nummer som tidigare så är jag utan ett nummer i ca 24 - 36 timmar, så ni som förösker skicka sms å ringa mig så går det inte förens imorgon skulle jag tro, Jag kan se sms som kommer in till mobilen, men jag kan varken svara eller ringa. Så ni inte funderar på varför ni inte får något svar då jag alltid annars svarar på sms hehe, nu vet ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback